Βύρωνας: Δείγμα άκρως θετικό! 3-1 τη Δόξα Δράμας

Η ομάδα της Καβάλας ήταν ανώτερη, ειδικά στο 1ο μέρος, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βερούλειο στάδιο

Εξαιρετικό ήταν το δείγμα γραφής που έδωσε ο Βύρωνας στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη Γ’ Εθνική, κόντρα στη Δόξα Δράμας, το βράδυ της Κυριακής 4/9 στο Βερούλειο στάδιο, υπό το φως των προβολέων. Το συγκρότημα της Καβάλας επιβλήθηκε δίκαια με 3-1, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα ειδικά στο 1ο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη μπορεί οι φιλοξενούμενοι (που έδιναν το 6ο φιλικό τους παιχνίδι) να ανέβασαν την απόδοση τους ωστόσο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο 1ο μέρος, ο Βύρωνας πήρε προβάδισμα με 2-0 με τα γκολ των Χατζόπουλου και Παντελίδη μέσα σε διάστημα 3 λεπτών. Το 1-0 έγινε στο 13ο λεπτό, όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Δόξας, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 15’ γίνεται το 2-0 με δυνατό σουτ από πλάγια του Παντελίδη, ύστερα από σέντρα, μέσα στην περιοχή.

Η Δόξα, που στη σύνθεση της είχε πολλούς Καβαλιώτες παίκτες (Καζαντζίδης, Μπλίος, Φραγκούλης), οι παίκτες που έπαιξαν στον ΑΟΚ (Μκρτσιάν, Χατζηκυριάκου), αντέδρασε στο 2ο μέρος με τον Κόντο στο 59’ ύστερα από ατομική προσπάθεια του Μπλιού από δεξιά και σέντρα. Ο Βύρωνας όμως 10 λεπτά αργότερα έγραψε το 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκατζολάρι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ-σαιντ. Λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ της Δόξας για επιθετικό φάουλ, που επίσης προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της ομάδας της Δράμας.

Ο Βύρωνας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Ευστρατίου (46’ Αθανασίου), Μαυρογιάννης (75’ Κούρτογλου), Καρύπογλου (59’ Σιδηρόπουλος), Ναουμίδης, Τουμανίδης (35’ Τσιτσιλικάκης), Ιβανίδης, Γκατζολάρι (75’Τζεράκης), Λουκοβίτης, Χατζόπουλος (53’ Δερμιτζάκης Π.)., Παντελίδης, Δερμιτζάκης Αντ.(75’ Δεληγιαννίδης).