ΑΟ Καβάλα: Προσθέτει εμπειρία με Γιώργο Ιορδανίδη

Σημαντική προσθήκη με τον έμπειρο 33χρονο επιθετικό που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης

Εναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει όσοι λίγοι τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής στα οποία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία, πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα της Καβάλας. Απέκτησε τον 33χρονο επιθετικό Γιώργο Ιορδανίδη, που πέρσι ήταν ο ηγέτης της Κοζάνης στην επιτυχημένη χρονιά που είχε ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή, τη Νίκη Βόλου, τον Πιερικό, τον Παναιτωλικό, τον Αετό Σκύδρας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, την Πύδνα Κίτρους, τον Αχαρναικο και τον Αιολικό.

Μόλις προχθές έγινε γνωστό ότι δε θα συνεχίσει στην Κοζάνη, ενώ όπως ίδιος τόνιζε υπήρχε η υπόσχεση από τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά (γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του), ο ΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και τον απέκτησε.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του από την Καβάλα αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ιορδανίδη.

Ο 33χρονος επιθετικός μέσος έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της χώρας μας, μετρώντας τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και στις δυο κατηγορίες.

Tην περασμένη σεζόν, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Κοζάνης στον Β’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην Καβάλα και στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ»!