Πάνθηρες: Πήρε και τη Λυκάκη από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης

Η νεαρή Καβαλιώτισσα αθλήτρια θα αγωνιστεί τόσο στη γυναικεία ομάδα όσο και σ’ αυτή των κορασίδων

Με μια ακόμα μεταγραφή, αλλά με αθλήτρια από την Καβάλα, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ των Πανθήρων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόσο στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, όσο και στο τμήμα των νεανίδων. Το νέο πρόσωπο στο σύλλογο λοιπόν είναι η Ηλέκτρα Λυκάκη η οποία προέρχεται από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στο περσινό τοπικό πρωτάθλημα των Κορασίδων, όπου αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ.

Η Λυκάκη θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στη γυναικεία ομάδα, αλλά θα αγωνιστεί και με την ομάδα νεανίδων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρει σχετικά:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την Ηλέκτρα Λυκάκη!

Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια (γενν. το 2006) που διέπρεψε πέρυσι στις Κορασίδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τη φανέλα της ΕΚ Καβάλας, έχοντας αναδειχθεί και πρώτη σκόρερ στο σχετικό πρωτάθλημα, θα ενταχθεί στο γυναικείο τμήμα της ομάδας μας και θα αποκτήσει τις πρώτες της αγωνιστικές εμπειρίες στο ανταγωνιστικό επίπεδο της Α2. Παράλληλα θα ενισχύσει και τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ηλέκτρα καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!