ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή για μια εβδομάδα στη σέντρα της Α’ κατηγορίας, και βλέπουμε…

Δεν θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11/9 η αγωνιστική περίοδος – Αν βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Αθλητικού Μητρώου της ΓΓΑ τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας θα αρχίσουν ταυτόχρονα

Την απόφαση για την αναβολή για μια εβδομάδα της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, πήρε το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 το ΔΣ της ΕΠΣ Καβάλας στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ!

Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ με τη γνωστή υπόθεση του Αθλητικού Μητρώου της ΓΓΑ και τη σκληρή στάση που κρατάει το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε ότι αφορά την απαγόρευση συμμετοχής στις διοργανώσεις των Ενώσεων σε όλη τη χώρα, των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σ’ αυτό, δεν είναι καλές αναφορικά με την εξεύρεση μια κοινά αποδεκτής λύσης. Οι αντιδράσεις των ΕΠΣ αλλά και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι πολλές και η πιθανότητα για συνολική απόφαση αναβολής των τοπικών πρωταθλημάτων, είναι ακόμα στο τραπέζι.

Προς το παρόν οι Ενώσεις παίρνουν μόνες τους αποφάσεις, περιμένοντας με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης και στο πλαίσιο αυτό η ΕΠΣΚ αποφάσισε να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί η «σέντρα» της Β’ κατηγορίας. Κι όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα το μέγα αυτό πρόβλημα θα λυθεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η αναβολή… διαρκείας θα βγει στο προσκήνιο!