ΑΟ Καβάλα: Πήρε τον νεαρό Βούλγαρο Pavlov, είναι κοντά στον Μπιμπισίδη

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα για την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η αμάδα της Καβάλας, ενώ μια άλλη βρίσκεται στα… σκαριά. Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Βούλγαρου ποδοσφαιριστή Πλάμεν Παβλόφ, από την Ακαντέμικ Σόφιας. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι μόλις 18 ετών. Απ’ την άλλη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Γιώργου Μπιμπισίδη.

18χρονος από τη Βουλγαρία

Η μεταγραφή του Παβλόφ αποτέλεσε έκπληξη μιας και το όνομα του δεν είχε διαρρεύσει, ωστόσο στον ΑΟΚ πιστεύουν πολύ σ’ αυτό το 18χρονο παιδί. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του φέρελπι ποδοσφαιριστή, Plamen Pavlov. Ο 18χρονος ταλαντούχος μέσος, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Akademik Sofia με την οποία συμμετείχε στο περιφερειακό Εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Plamen добре дошли в Kavala и голямото семейство на AOK».

Τα τυπικά για Μπιμπισίδη

Σε ότι αφορά τον Μπιμπισίδη, η μεταγραφή του θα «δέσει» ακόμα περισσότερο το κέντρο της άμυνας της ομάδας. Πρόκειται για έναν έμπειρο στόπερ, 27 ετών, που προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τον ΑΟΚ και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα της απόκτησης του είναι τυπικό ζήτημα, μιας και η απόφαση έχει παρθεί. Ο Γιώργος Μπιμπισίδης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Άρη, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Ερμιονίδα, Φωστήρα, Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ φέτος ανακοινώθηκε με από τον Αιολικό αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.