Βύρωνας: Με τον ΠΟ Φήκης στην Καβάλα για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος

Τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Τρικάλων θα υποδεχτεί η ομάδα της Καβάλας, ο οποίος στο 1ο γύρο είχε κερδίσει 3-0 τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου με 3-0

Τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Τρικάλων ΠΟ Φήκης θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 2ου γύρου του κυπέλλου Ελλάδας ο Βύρωνας, σε μονό αγώνα στην Καβάλα! Το πρωί της Πέμπτης 8/9 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 2ης φάσης με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ με βάση γεωγραφικά κριτήρια.
Ο Βύρων λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να περάσει στην 3η φάση, αν αξιοποιήσει την έδρα του, όπως έκανε στον 1ο γύρο, όταν είχε κερδίσει στο Βερούλειο τα Γιαννιτσά με 2-0. Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης στον 1ο γύρο είχε αγωνιστεί εντός έδρας και είχε κερδίσει με άνεση τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου (Μαγνησίας) με 3-0.

Οι αγώνες της 2ης φάσης είναι νοκ άουτ (παράταση, πέναλτι) και αναμένεται να διεξαχθούν το 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι οι δύο τελευταίες ομάδες στην κλήρωση κάθε γκρουπ πέρασαν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα προκριθούν συνολικά 14 ομάδες. Τυχερές στην κλήρωση του 1ου γκρουπ ήταν ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Πανθρακικός ή FC Αλεξανδρούπουλη
Υπενθυμίζεται ότι στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστούν και οι ομάδες της Super League 2.

Αναλυτικά η κλήρωση στο 1ο γκρουπ του κυπέλλου έχει ως εξής:

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-ΠΟ Ελασσόνας
Αστέρας Τριποτάμου-Ιωνικός Ιωνίας
Βύρων Καβάλας-ΠΟ Φήκης
Αστέρας Σταυρού-Βατανιακός
Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Παραλιμνίου
Πρόκριση άνευ αγώνα: ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Πανθρακικός ή FC Αλεξανδρούπουλη