Και τυπικά στον ΑΟΚ ο Γιώργος Μπιμπισίδης

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού που αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό

Μια μεταγραφική κίνηση που ήταν δεδομένη ήδη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 12/9 από τον ΑΟΚ. Μέλος της ομάδας αποτελεί πλέον και τυπικά ο Γιώργος Μπιμπισίδης, ο οποίος αγωνίστηκε και στο φιλικό παιχνίδι της Καβάλας το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών με τον Πανσερραϊκός. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Άρη, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Ερμιονίδα, Φωστήρα, Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ πριν περίπου έναν μήνα είχε ανακοινωθεί από τον Αιολικό αλλά η μεταγραφή αυτή τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό, Γιώργο Μπιμπισίδη.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει αγωνιστεί σε αρκετές δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Τον διακρίνει η αποφασιστικότητα και η ψυχραιμία όσον αφορά τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Γιώργο καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ»!

Τα εισιτήρια διαρκείας

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η εκστρατεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η παραγγελία τους μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://docs.google.com/…/1B2ExUuG0vmNXfi1wAPjvrEv77vwb

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής: Blue (Θύρες 12-1-2) – 70 €. Light Blue (Θύρες 6-7-8) – 100 €. Σκεπαστό (Θύρες 6-7-8) – 150 € και VIP Pass (Σουϊτες Γηπέδου) – 500 € (Δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις).