ΑΟ Καβάλα: Μόνο τα τυπικά απομένουν για τον Στάθη Καγκελίδη

Ο 22χρονος Βεροιώτης αμυντικός χαφ συμφώνησε με την ομάδα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του

Μόνο η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής απομένει για να ολοκληρωθεί ακόμα μια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του ΑΟΚ. Το νέο πρόσωπο στο «καραβάκι» είναι ο 22χρονος αμυντικός χαφ Στάθης Καγκελίδης, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες προπονείται με την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου και απ’ ότι φαίνεται έπεισε την τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο Καγκελίδης κατάγεται από τη Βέροια και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Πιερικό, όπου είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ έχει περάσει από τις ομάδες Κ-20 του Άρη και του Πλατανιά καθώς επίσης και από την Καλλικράτεια και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Πέρα από τη συγκεκριμένη μεταγραφή η ομάδα «δουλεύει» προκειμένου να γίνουν και άλλες κινήσεις, πάντα όμως μέσα στα συγκεκριμένα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, είναι γνωστό ότι το επόμενο «τεστ» θα είναι κόντρα στον Άρη Αβάτου το ερχόμενο Σάββατο. Αυτό που δεν είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και φυσικά πότε θα ξεκινήσει…

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τέλος, η εκστρατεία για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής (έστω κι αν αυτή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) να έχουν επωμιστεί το δύσκολο αυτό έργο. Τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον των Καβαλιωτών για την ομάδα, όμως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να φτάσουμε σ’ έναν ικανοποιητικό αριθμό διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας… Αξίζει πάντως να επισημανθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις θέσεις VIP στο γήπεδο, που θα βρίσκονται στο χώρο των θεωρείων του «Ανθή Καραγιάννη».