Οι Βαλκανικοί αγώνες motocross επιστρέφουν στις Κρηνίδες

Στην εξαιρετική πίστα του ΑΜΟ Κρηνίδων θα φιλοξενηθεί το Balkan Motocross Race 2022 το Σαββατοκύριακο  24 και 25 Σεπτεμβρίου

Ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, που ξεφεύγει από τα Πανελλήνια όρια, θα φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα ο Αθλητικός Μοτοσυκλετικός Όμιλος Κρηνίδων στην πίστα motocross στις Κρηνίδες! Πρόκειται για τους Βαλκανικούς αγώνες motocross με τίτλο «Balkan Motocross Race 2022», οι οποίοι θα διεξαχθούν για δεύτερη φορά στην μοναδική αδειοδοτημένη πίστα της περιοχής!

Στους σπουδαίους αυτούς αγώνες αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 200 αθλητές από 13 συνολικά χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου αλλά και όχι μόνο (Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Βόρειος Μακεδονίας, Κόσοβο, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Κροατία και Σερβία). Αν σ’ αυτούς υπολογιστούν οι συνοδοί τους ο τελικός αριθμός των επισκεπτών το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών θα έρθουν στην περιοχή λίγες ημέρες νωρίτερα για να εξοικειωθούν με την πίστα και τις συνθήκες.

Με αφορμή το μεγάλο αυτό γεγονός ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων  σε συνεργασία με τον Αθλητικός Μοτοσυκλετικό Όμιλος Κρηνίδων (ΑΜΟΚ) θα διοργανώσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων συναυλία Rock με το συγκρότημα Motorwolf  με καλεσμένους όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους, με ελεύθερη είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες στην εξαιρετική πίστα MX Track των Κρηνίδων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross.