Τμήματα στίβου και γυναικείου ποδοσφαίρου στη Δόξα Αμυγδαλεώνα

Δύο νέα τμήματα προστίθενται στην «οικογένεια» του συλλόγου από τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η «οικογένεια» της Δόξας Αμυγδαλεώνα μεγαλώνει και πλέον εκτός από το ποδόσφαιρο, θα αρχίσει να προσφέρει και άλλες επιλογές στα νεαρά παιδιά του χωριού αλλά και όχι μόνο. Ο σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και στον κλασικό αθλητισμό και ήδη τα πρώτα βήματα έχουν γίνει!

Ένας πρωταθλητής προπονητής στο τμήμα Στίβου

Σε ότι αφορά τον στίβο η Δόξα θα συνεργαστεί μ’ έναν πρωταθλητή! Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κρεμαστιώτη, ο οποίος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό. Είναι επίσης κάτοχος διδακτικής επάρκειας διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας, επίσημος κριτής στίβου και άρσης βαρών. Ο Παναγιώτης Κρεμαστιώτης είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα της σφυροβολίας και διετέλεσε μέλος όλων των εθνικών ομάδων και βαλκανιονίκης ανδρών. Είναι επίσης πρωταθλητής Νοτίου Ελλάδος στην άρση βαρών και πρωταθλητής Ελλάδος στο judo.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη τμημάτων Στίβου υπό την αιγίδα του σωματείου μας» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου που κάλεσε τους γονείς και τα παιδιά που ενδιαφέρονται (ηλικίας 6 έως 16 ετών) χθες Πέμπτη στις 17.00 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Πληροφορίες στα τηλ.695 947 4190 Παναγιώτης και 6932433579 Σταύρος.

Ξεκίνησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

Στο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου, η ομάδα έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις της εδώ και λίγες ημέρες. Η πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδα απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 6 έως 16 ετών και υπεύθυνος της νέας αυτής προσπάθειας είναι ο Ισαάκ-Αλέξανδρος Κουτσοκλένης (καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος πτυχίου UEFA A). «Ξεκινάμε μεθοδικά και οργανωμένα με στόχο την άθληση σε υψηλό επίπεδο. Κίνητρο η αγάπη μας για το άθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου που τονίζει ότι οι εγγραφές και εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνονται κάθε μέρα στην σελίδα της ομάδα στο facebook και στο instagram αλλά και στο τηλ.6932433579 κ. Σταύρος.