ΑΟ Καβάλα: Και ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία με τη Βασιλική Χατζηδημητράκη

Την έναρξη της συνεργασίας με την ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο Βασιλική Χατζηδημητράκη έκανε γνωστή ο ερασιτέχνης ΑΟΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στα νεαρά παιδιά που αθλούνται στην ακαδημία ποδοσφαίρου.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Όταν οι στόχοι είναι υψηλοί, οφείλεις να τους υποστηρίζεις με τους καλύτερους.
Καλωσορίζουμε την ψυχολόγο – επικοινωνιολόγο , Βασιλική Χατζηδημητράκη , στο επιστημονικό επιτελείο του ΑΟ Καβάλα. Βασιλική καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟ Καβάλα.
Πλέον δεν νοείται στην δική μας σκέψη ακαδημία ποδοσφαίρου ή οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία που να μην έχει συνεργασία με Ψυχολόγο – Επικοινωνιολόγο!
Θέλουμε για τα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν άνθρωποι που θα τους έχει ανάγκη κάθε κοινωνία πρώτου γίνουν αθλητές και πλέον αυτό το βλέπουμε καθημερινά στην κοινωνία μας που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και φωνάζει για βελτίωση.

Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Βασιλική Χατζηδημητράκη.
Στα δικά μας μάτια για παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να ακούσουμε από εκείνη ” Ναι μου αρέσει το Πρότζεκτ σας και θέλω να συνεργαστούμε”!
Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παροχών μας κάθε αθλητής της ακαδημίας από φέτος θα έχει προνομιακή έκπτωση για την επίσκεψη του στην κυρία Χατζηδημητράκη και θα μπορεί να βασίζει οποιαδήποτε θέμα προκύπτει στον επιστημονικό μας συνεργάτη!

Επίσης θα έχουμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθεί στην ακαδημία μας ώστε να πραγματοποιήσει σεμινάρια για παιδιά -αθλητές & γονείς.»