ΑΟ Καβάλα: Καλή εικόνα με το Άβατο μεν, ήττα (2-1) δε…

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, εκτός Καβάλας, το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Φελώνης στην Ξάνθη από τον Άρη

Την ήττα γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου στη Φελώνη της Ξάνθης, ο ΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση του εκτός Καβάλας στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τη Γ’ Εθνική. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη έχασε με 2-1 από τον Άρη Αβάτου, τον οποίο θα βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο.

Ο ΑΟΚ μπήκε με το «δεξί» στο παιχνίδι και στην πρώτη, στην ουσία, επίσκεψη του στα αντίπαλα καρέ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Δημητρακούδη στο 3ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν σχεδόν αμέσως με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισπυρλίδη, το οποίο κέρδισε ο Ψεμματάς. Στη συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό και σε πολλές περιπτώσεις δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές στις αντίπαλες εστίες. Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στην επανάληψη, με τον ΑΟΚ να χάνει ένα μέρος του δημιουργικού του παιχνιδιού, εξαιτίας των πολλών αλλαγών που έγιναν από τον προπονητή. Το παιχνίδι «βάδιζε» προς το τέλος του και πήγαινε προς το… «Χ», όμως ένα λάθος γύρισμα του Καγκελίδη αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Παπαποστόλου και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Σε γενικές γραμμές το δείγμα γραφής της ομάδας ήταν θετικό, παρά την ήττα, μιας και φάνηκε η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα στο Κρυονέρι. Είναι φανερό πάντως ότι το «καραβάκι» χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να «δέσει» ως σύνολο. Αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε κανονικά στις αρχές Οκτωβρίου, το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο! Τώρα όμως που απ’ ότι φαίνεται έχουμε ακόμα… δρόμο μέχρι τη σέντρα της Γ’ Εθνικής, υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά ότι όταν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος ο ΑΟΚ θα είναι έτοιμος.

Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σιαματά, Δημητρακούδη, Μπατσαρά, Βασιλόπουλο, Μπιμπισίδη, Παπαδόπουλο Αν., Ρουμπιέ, Κατσέτη, Καρακώστα, Ιορδανίδη και Μπαρέττα.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παπαποστόλου, Σαλπιγγίδης, Καγκελίδης, Παβλόφ, Γερογιάνης, Πετράκης, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός και Χωρινός.

Φωτο: Sportsaddict.gr