ΑΟ Καβάλα: Ο Παναγιώτης Σταθάκης επέστρεψε…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή στην ομάδα της Καβάλας του 25χρονου υψηλόσωμου Ξανθιώτη τερματοφύλακα

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που ήταν αναμενόμενη, ολοκληρώθηκε και επίσημα στην ομάδα της Καβάλας. Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης αποτελεί εκ νέου μέλος του ΑΟΚ, μιας και βρισκόταν στο ρόστερ του τα δύο προηγούμενα χρόνια, και θα είναι ένας από τους 3 τερματοφύλακες που θα υπερασπίσουν την εστία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όποτε κι αν αυτό ξεκινήσει…
Η ανακοίνωση του ΑΟΚ για την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον 25χρονο γκολκήπερ από την Ξάνθη, που σπουδάζει στην Καβάλα αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Σταθάκη.
Ο 25χρονος υψηλόσωμος πορτιέρο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια, με συμμετοχές τόσο στην Football League όσο και στην Super League 2.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Παναγιώτης θα ανήκει για μια ακόμη σεζόν στο ρόστερ του συλλόγου μας.
Παναγιώτη καλώς επέστρεψες στην Καβάλα και στην μεγάλη “γαλανόλευκη” οικογένεια του ΑΟΚ».

*** Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προσπάθεια διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για τη νέα περίοδο. Παραγγελίες μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/…/1B2ExUuG0vmNXfi1wAPjvrEv77vwb…