Σούλης Παπαδόπουλος: Με σεβασμό κόντρα στον Βύρωνα, που έχει πάρει δύο προκρίσεις

Η δήλωση του προπονητή της Παναχαϊκής για τον αγώνα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με τον κυπελλούχο της ΕΠΣΚ στην Καβάλα

Με σεβασμό και σοβαρότητα θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του κυπέλλου Ελλάδος η Παναχαϊκή. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του κυπελλούχου της ΕΠΣ Καβάλας στη διοργάνωση, μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου τονίζοντας ότι ο Βύρωνας είναι μια ομάδα που έχει αποκλείσει δύο αντιπάλους στις πρώτες φάσης του κυπέλλου και γι’ αυτό θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα για να πάρει τη νίκη – πρόκριση. Επισήμανε το μεγάλο ταξίδι που θα κάνει η ομάδα του για να βρεθεί στην Καβάλα και μίλησε για τον στόχο, που πλέον είναι και στόχος του Βύρωνα, για την πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου (αφού ο νικητής του ζευγαριού θα περάσει bye από τον 4ο γύρο σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε την Τρίτη 20/9) όπου εκεί θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τη Super League!

Αναλυτικά ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε: «το ταξίδι δεν το γλιτώσαμε. Σίγουρα δεν θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να προκριθούμε με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο που έχει πάρει δύο προκρίσεις. Θέλουμε να έχουμε επίσημα παιχνίδια. Θα πάμε με σοβαρότητα και με σεβασμό για να πάρουμε την πρόκριση που είναι μονόδρομος. Μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε μια μεγάλη ομάδα στην Πάτρα για να γεμίσουμε το γήπεδο. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει».