ΕΟΣ Καβάλας 1933: Συμμετοχή στο 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Boulder αγωνιστικής αναρρίχησης [φωτογραφίες]

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 εκπροσωπήθηκε από έναν αθλητή και μια αθλήτρια σε έναν αγώνα όπου έλαβαν μέρος 22 σωματεία με 151 αθλητές

Με τη συμμετοχή 2 αθλητών του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Boulder αγωνιστικής αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 στην εξωτερική πίστα bouldering του ΕΟΣ Αλμυρού στο δάσος Κουρί Αλμυρού.

Συνολικά συμμετείχαν 22 σωματεία με 151 αθλητές. Ο αγώνας αποδείχθηκε από τους δυσκολότερους που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αφού αρκετοί αθλητές δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα αναρριχητικά προβλήματα που τους δόθηκαν, καθώς η λύση τους απαιτούσε σκληρή προπόνηση και σωστή προετοιμασία εκ μέρους των αθλητών, ώστε να μπορέσουν να διακριθούν και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Βαλκανικό Αγώνα Boulder.

Ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 συγχαίρει τον ΕΟΣ Αλμυρού για την οργάνωση, στους χαράκτες των διαδρομών για τις εξαιρετικές χαράξεις και στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για τον συντονισμό του αγώνα.

Η αθλήτρια του συλλόγου, Μυρτώ Βακονδίου αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία Πανκορασίδες Γ και κατέλαβε την 7η θέση ολοκληρώνοντας 4 στις 5 διαδρομές.

Ο αθλητής, Μάρκος Βακόνδιος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παμπαίδες Α και κατέλαβε την 5η θέση εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Boulder το οποίο θα πραγματοποιηθεί 29-30 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα.

Ο ΕΟΣ Καβάλας 1933 συγχαίρει τους δύο αθλητές του για την εξαιρετική εμφάνισή τους και προσβλέπει στο μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.