Αγώνας Μotocross Κρηνίδων: Ο κορυφαίος στην ιστορία του Βαλκανικού Μotocross!

Εύσημα από παντού για την άρτια διοργάνωση των αγώνων από τον ΑΜΟ Κρηνίδων, με τον διευθυντή των αγώνων να τους χαρακτηρίζει τους καλύτερους στην ιστορία της Balkan Motorcycle Union

Δεν έχουν τέλος τα συγχαρητήρια και οι φιλοφρονήσεις των παραγόντων αλλά και των αθλητών του motorcross προς τους ανθρώπους του ΑΜΟ Κρηνίδων για τους μεγάλους αγώνες που διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Κρηνίδων. Επρόκειτο για τον 8ο φετινό αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος καθώς και για τον 5ο (και προτελευταίο) αγώνα του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος, στον οποίο συμμετείχαν 184 αθλητές, γεγονός που δημιούργησε ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του Βαλκανικού Motocross!

Τα περισσότερα (και σημαντικότερα) εύσημα πάντως δόθηκαν για τον ποιότητα της διοργάνωσης, που κατά γενική ομολογία ήταν υψηλότατου επιπέδου. Τέτοια συγχαρητήρια για τη διοργάνωση έδωσε στην πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή ο διορισμένος από την Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας (Balkan Motorcycle Union) Race Director Gianmarco Santucci, λέγοντας ότι ο αγώνας αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας Μotocross στην ιστορία της BMU!

Motomag.gr: Εξαιρετική πίστα, αγώνας πρότυπο

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το σχόλιο του εξειδικευμένου για το motocross site-περιοδικού www.motomag.gr, που έκανε λόγο για έναν αγώνα που θύμισε παλιές καλές εποχές, για μια πίστα που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και για μια διοργάνωση πρότυπο. Συγκεκριμένα τονίζεται: «Υπέροχη αγωνιστική ημέρα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις Κρηνίδες για τον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που μαζί με την διεξαγωγή του BMU, είδαμε πολλές συμμετοχές και πλήθος κόσμου σε ένα κλίμα που θύμισε παλιές καλές εποχές των αγώνων μοτοσυκλέτας. Η πίστα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μαρτυρώντας τον μεγάλο κόπο που είχε γίνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο αλλά και για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, με 185 μοτοσυκλέτες που μαζεύτηκαν συνολικά για τα δύο ξεχωριστά πρωταθλήματα, των οποίων οι κατηγορίες έτρεχαν μαζί παίρνοντας διαφορετική βαθμολογία.

Άκρως κολακευτικά τα σχόλια για την κατάσταση της πίστας και το κλίμα και από τους ξένους αθλητές με την ημέρα να εξελίσσεται όπως είχε προβλεφθεί εχθές, δηλαδή με υψηλό ανταγωνισμό αλλά ευγενή άμιλλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το σύνολο.

Για άλλη μία φορά οι Κρηνίδες μας έδωσαν έναν αγώνα που ήταν πρότυπο, επεμβαίνοντας και σε μικρές παρατηρήσεις για την πρόσβαση στα pit από την προηγούμενη χρονιά και στο τέλος διαχειρίστηκαν έναν πολύ υψηλό αριθμό συμμετοχών, καλύτερα από αυτό που βλέπουμε συνήθως με λιγότερες συμμετοχές».