Βύρων Καβάλας: Τελικά στο «Ανθή Καραγιάννη» ο αγώνας με την Παναχαϊκή

Η μεγάλη αναμέτρηση του κυπελλούχου της ΕΠΣΚ για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στη 2η έδρα που δήλωσε μιας και το Βερούλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις

Υστερα από μια σειρά αλλαγών, ημερομηνιών και έδρας, το παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Βύρωνα και την Παναχαϊκή θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» το απόγευμα (16.00) της Κυριακής 2 Οκτωβρίου! Αυτό έγινε γνωστό και επίσημα πλέον το απόγευμα της Τρίτης 27/9, ύστερα από πολλές επαφές και συνεννοήσεις των παραγόντων της ομάδας της Καβάλας με την ΕΠΟ αλλά και τον Δήμο Καβάλας.

Όπως είναι γνωστό, η αναμέτρηση είχε αρχικά οριστεί για την Τετάρτη 28/9 στο Βερούλειο στάδιο, ωστόσο ύστερα από αίτημα της ομάδας της Καβάλας μεταφέρθηκε την Κυριακή προκειμένου το Βερούλειο στάδιο (έδρα του συλλόγου) να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα, σε ότι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανασποράς του χλοοτάπητα που δε βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση! Σε τέτοια διαδικασία όμως βρίσκεται και ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη» με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν μεγάλο, μιας και απαιτείται και ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να «δέσει» το χόρτο, ωστόσο όπως αποδείχτηκε η τελική επιλογή του «Ανθή Καραγιάννη» ήταν μονόδρομος, μιας και το Βερούλειο στάδιο οριακή πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνα Γ’ Εθνικής και απέχει πολύ για διεξαχθεί εκεί αναμέτρηση με ομάδα της Super League 2, όπως είναι η Παναχαϊκή.

Έτσι παρά τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν για την ετοιμότητα του «Ανθή Καραγιάννη» ο αγώνας θα διεξαχθεί εκεί, με την ευχή ο Βύρωνας (που είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού) να κάνει την μεγάλη έκπληξη που θα σημάνει και αυτόματη πρόκριση και από τον 4ο γύρο και έτσι στην 5η φάση θα υποδεχτεί ομάδα από τη Super League!

Το πρόγραμμα της 3ης φάσης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής:

(Τετάρτη 28/9 – 16:00)
Ηλιούπολη-Καλλιθέα
Τηλυκράτης Λευκάδας-ΟΦ Ιεράπετρας
Ηρακλής-Νίκη Βόλου
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης
Άγιος Νικόλαος-Επισκοπή
Καλαμάτα-Προοδευτική
Βέροια-Χανιά

(Κυριακή 2/10 – 16:00)
Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά
Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή
Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

(Τετάρτη 5/10 – 16:00)
Αστέρας Σταυρού-Αλμωπός Αριδαίας
Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγάλεω-Πανσερραϊκός
Διαγόρας-Απόλλων Πόντου

Δεν ορίστηκαν ακόμη οι αναμετρήσεις:
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός
Ναυπακτιακός-ΑΕΛ
Αλμυρός Γαζίου-ΠΟ Ελασσόνας

Προκρίθηκαν άνευ αγώνα στην 4η φάση:
Πανελευσινιακός
Απόλλων Παραλιμνίου
Θεσπρωτός