Και τυπικά στον ΑΟ Καβάλα ο Χρήστος Βαφειάδης

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του 21χρονου μέσου, που πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Καραισκάκη Άρτας

Μια ακόμα μεταγραφή που θεωρούνταν σίγουρη εδώ και λίγες ημέρες, οριστικοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/9. Πρόκειται για την απόκτηση του αμυντικού μέσου Χρήστου Βαφειάδη, ο οποίος την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τα χρώματα της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Ηρακλή, ενώ πρόπερσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Αγροτικό Αστέρα, Αγ. Νικόλαο, στην Κ19 της Λάρισας ενώ δοκίμασε τις δυνάμεις του και στη Γερμανία με Neuhof .

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Βαφειάδη αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Βαφειάδη. Ο 21χρονος μέσος, προέρχεται από την ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία αγωνίστηκε στην Super League 2 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις από την παρουσία του στην ομάδα της Άρτας καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως επιθετικό.

Χρήστο καλώς ήρθες στην Καβάλα και στην μεγάλη “γαλανόλευκη” οικογένεια του ΑΟΚ».

Στο Ενωσιακό το φιλικό με το Παραλίμνιο

Σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου του Νίκου Καραμπετάκη στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 17.00.