Γιαννίκος Αϊβαζίδης: Θα έχει χώρο και χρόνο στο Λαύριο BC

Ο 18χρονος γκαρντ του Αστέρα Καβάλας κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Basket League, παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο

Στην ομάδα του Λαυρίου και στο πρωτάθλημα της Basket League, όπου η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαννίκος Αϊβαζίδης! Ο 18χρονος γκαρντ του Αστέρα Καβάλας εισήχθη φέτος στη Σχολή Μηχανικών – Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συνεπώς θέλησε να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα της Αττικής. Έπεισε με την παρουσία του τους ανθρώπους του Λαυρίου, που έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών και έτσι κάνει ένα μεγάλο βήμα στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του.

Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε επίσημα από το Λαύριο Megabolt, μαζί με αυτές των Δημήτρη Δεϊμέζη, Γιάννη Καρακώστα και Απόστολου Νικολαίδη, και τονίστηκε ότι η ομάδα επενδύει στο Ελληνικό ταλέντο και συνεχίζει με την ίδια επιμέλεια, προσήλωση και χωρίς τυμπανοκρουσίες να εφαρμόζει το πρόγραμμά του, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη νέων παικτών. Επισημαίνει δε ότι στοχεύει να τους δώσει χώρο και χρόνο να εξελιχθούν μπασκετικά ενώ αναφέρει ότι ακολουθούν από το ξεκίνημά της την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, και ότι θα αποτελέσουν και μέλη της U21 που θα αγωνιστεί φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Για τον Γιαννίκο Αϊβαζίδη αναφέρει ότι: γεννήθηκε το 2004, έχει ύψος 1,93μ. και αγωνίζεται στη θέση του guard. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αστέρα Καβάλας, μέσα από τον οποίο κατάφερε να βρεθεί στις προ-Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, ενώ μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις κατάφερε να περάσει στη Σχολή Μηχανικών – Μεταλλείων Μεταλλουργών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο».