Άλεξ Χαντιτάτζι: Στα αποδυτήρια του Βόλου, μετά τη νίκη με τον Άρη

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας και έδειξε την ικανοποίηση του με story με φωτογραφίες και βίντεο από την εξέδρα και τα αποδυτήρια στο instagram

Μπορεί το καλοκαίρι να διέψευδε κατηγορηματικά την πιθανότητα εμπλοκής του με τον ΝΠΣ Βόλο, ωστόσο οι τελευταίες αναρτήσεις του από τον αγώνα της ομάδας της Μαγνησίας με τον Άρη καθώς και τα βιντεάκια που ανέβασε με τα πανηγύρια των παικτών του συλλόγου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, μαζί με το «αφεντικό» του συλλόγου Αχιλλέα Μπέο, δείχνουν ότι υπάρχει… ενδιαφέρον!

Ο λόγος για τον Άλεξ Χαντιτάτζι ο οποίος φάνηκε ότι χάρηκε πολύ από την μεγάλη νίκη του Βόλου επί του Άρη με 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram story με φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο αλλά και από τα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο Καναδοιρανός επιχειρηματίας, όχι μόνο έχει κόψει τους δεσμούς του με την ηγεσία του Βόλου, αλλά ότι το «φλερτ» για το οποίο έκαναν λόγω ΜΜΕ της Μαγνησίας το καλοκαίρι, περί εμπλοκής του στα διοικητικά του συλλόγου συνεχίζεται και μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που έχει πρόσβαση στα αποδυτήρια της ομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να απεμπλακεί από την ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε (αγοράζοντας το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους) και την έφτασε στη Super League. Το καλοκαίρι έλεγε σε όλους τους τόνους ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με επενδυτή, η οποία όμως δεν προχώρησε γι’ αυτό και αναγκάστηκε να παραμείνει στο «τιμόνι». Τότε οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Χαντιτάτζι θέλει να εμπλακεί με την ομάδα, αλλά τελικά διαψεύστηκαν! Τώρα πλέον μ’ αυτές τις αναρτήσεις, φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν…