Μπάμπης Καζεπίδης: Ο Βύρωνας πήρε τις προκρίσεις που έπρεπε να πάρει…

Οι δηλώσεις του προπονητή του κυπελλούχου της ΕΠΣΚ, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Παναχαϊκή στο κύπελλο Ελλάδος

Στις λίγες και αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στον αγώνα με την Παναχαϊκή, από την οποία ηττήθηκε με 0-5, αλλά και στην άδικη αποβολή του Καρύπογλου στις αρχές του 2ου μέρους, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Μπάμπης Καζεπίδης. Ο προπονητής του Βύρωνα μίλησε ακόμα για τη δυσκολία της αποστολής κόντρα σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ τόνισε ότι ο απολογισμός της παρουσίας της ομάδας στο κύπελλο είναι θετικός, μιας και πήρε τις προκρίσεις που έπρεπε να πάρει. Αναλυτικά:

«Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα από ανώτερη κατηγορία το έργο σου είναι δύσκολο. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε την Παναχαϊκή μακριά από την εστία μας, αλλά όταν ξεκινάς το παιχνίδι με γκολ του αντιπάλου στο 2ο λεπτό, η αποστολή σου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Επίσης αν δεν αξιοποιείς τις λίγες ευκαιρίες που σου δίνονται για να «επιστρέψεις» στο παιχνίδι δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να βγούμε ποιο αποφασισμένοι στο γήπεδο αλλά ήρθε η άδικη αποβολή και μείναμε με 10 παίκτες. Πιστεύω ότι η κάρτα ήταν αυστηρή από τον διαιτητή, όμως φάνηκε καθαρά ότι και ο αντίπαλος παίκτης χτύπησε εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή μας, κι αν μη τι άλλο έπρεπε να αποβληθεί κι αυτός. Στη συνέχεια, με το σκορ 0-2, χάσαμε ακόμα μια ευκαιρία και έτσι απ’ εκεί και πέρα έχοντας το αριθμητικό μειονέκτημα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα.

Το ταξίδι μας στο κύπελλο τελείωσε και πιστεύω ότι ο Βύρωνας τις προκρίσεις που έπρεπε να κάνει τις έκανε. Πέσαμε σ’ αυτόν τον αντίπαλο και αποκλειστήκαμε. Όπως και να έχει όμως, ήταν μια σημαντική εμπειρία.

Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δε θέλουμε να είμαι ’’κομπάρσοι’’».