Αετός Οφρυνίου: Βάζει «λουκέτο» στην ομάδα ο Νίκος Λαμπίδης;

Σκέψεις για παράδοση των δελτίων στην ΕΠΣ Καβάλας και των κλειδιών του γηπέδου στον Δήμο Παγγαίου από τον πρόεδρο του συλλόγου, ως αντίδραση στο «λουκέτο» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ακρως απογοητευμένος από το «λουκέτο» που μπήκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ως αντίδραση για το Αθλητικό Μητρώο, δηλώνει ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να βάλει «λουκέτο» και στο ίδιο του το σωματείο, παραδίδοντας τα κλειδιά του γηπέδου στον Δήμο Παγγαίου και τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΣ Καβάλας. Με ανάρτηση του στο λογαριασμό της ομάδας του στο fb, αφού τόνισε ότι αυτοί που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο «πνίγονται σε μια κουταλιά νερό», επισήμανε ότι το άθλημα είναι του λαού και όχι… «αυτών»!

Η ανάρτηση αναφέρει σχετικά:

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Περάσαμε τα χρόνια του Κορονοιού με το παίζουμε δεν παίζουμε και τώρα που  είπαμε «Δόξα τον Θεό» άντε πάλι «βοήθα Παναγιά».
Είναι κρίμα για όλους αυτούς που ασχολούμαστε με τον χώρο αυτόν να έχουμε κάποιους να «πνίγονται σε μια κουταλιά νερό».
Το ποδόσφαιρο είναι του λαού και όχι «αυτών».
Αν μέχρι τις 15/10 δεν παίξουμε σκέφτομαι να κλείσω τα γήπεδα μας και να παραδώσω τα δελτία της ανδρικής ομάδας στην ΕΠΣΚ και στον Δήμο Παγγαίου.
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υγεία μας και την τσέπη μας».