ΑΟ Καβάλα: Μετά τον Πανδραμαϊκό ακολουθεί η Αλεξανδρούπολη

Ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και τη νίκη με 2-0 στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών, αναμονή για τις εξελίξεις στη Γ’ Εθνική κατηγορία

Ικανοποιημένη είναι η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας από την εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανδραμαϊκό. Ο ΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Ο ΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση πέναλτι του Ιορδανίδη, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Δράμας απέκρουσε, αλλά ο έμπειρος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε από τον Καρακώστα στο 73ο λεπτό με πλασέ, ενώ ο ίδιος 10 λεπτά αργότερα είχε δοκάρι.

Γιώργος Αγγελίδης: Συνεχόμενη βελτίωση…

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αγγελίδης τόνισε ότι «είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας που έδειξε ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι αν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινήσει άμεσα θα είμαστε έτοιμοι. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε προσπαθούμε να μην κινούμαστε σε φουλ ρυθμούς και να μην χρησιμοποιούμε τους ποδοσφαιριστές μας όλο το 90λεπτο»!

Στον ΑΟΚ υπολογίζουν ότι θα δώσουν τουλάχιστον ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η σέντρα θα γίνει το Νοέμβριο. Επειδή όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, κάνουν συντηρητικές και συγκεκριμένες κινήσεις αναφορικά με την προετοιμασία αλλά και τα φιλικά παιχνίδια. Έτσι το επόμενο φιλικό του θα είναι κόντρα στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή 16/10. Στην ομάδα θα ήθελαν πάρα πολύ να αγωνιστούν στο «Ανθή Καραγιάννη», αν και εφ’ όσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της επανασποράς του χλοοτάπητα, αλλά αν αυτό δεν σταθεί δυνατό υπάρχει πάντα η επιλογή του Ενωσιακού γηπέδου.

Για την ιστορία, ο ΑΟΚ αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Πανδραμαϊκό με τους Σταθάκη (46’ Σιαματά), Δημητρακούδη, Μπατσαρά, Βασιλόπουλο, Μπιμπισίδη, Παβλόφ, Ιορδανίδη (46’ Μπαρέττα), Κατσέτης (61’ Γερογιάννη), Σαλπιγγίδη, Ρουμπιέ και Καρακώστας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαγκαφίνης, Πετράκης, Γιαννακός, Χωρινός, Παπαδόπουλος και Βαφειάδης.