ΑΟ Καβάλα: Συνεχίζει (και) ο «μικρός ήρωας» Βαγγέλης Θαλασσινός…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει και τη φετινή χρονιά στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ

Ακόμα ένας «μικρός ήρωας» της περσινής νεανικής ομάδας του ΑΟΚ, που κράτησε όρθιο το «καραβάκι» τις πρώτες αγωνιστικής της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Super League, θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον σύλλογο. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Θαλασσινό για τον οποία η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τη χαρά της που θα αποτελεί και φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΟ Καβάλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με ένα ακόμη δικό του παιδί. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ της φετινής σεζόν συνεχίζει και ο Βαγγέλης Θαλασσινός. Ο 19χρονος μέσος με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει τόσο την αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο μας όσο και για την πόλη. Την περσινή σεζόν, ήταν ένας εκ των νεαρών ηρώων που κράτησαν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στην Super League 2 ενώ στην συνέχεια είχε μια γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα Κ20 με την φανέλα της ομάδας μας. Βαγγέλη είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά θα είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΚ»!

Αγιασμός όλων των τμημάτων στο κλειστό της Καλαμίτσας

Εν τω μεταξύ, o ΑΟ Καβάλα με ανακοίνωση του προσκαλεί τόσο το φίλαθλο κοινό όσο και τα ΜΜΕ της πόλης να δώσουν το παρών στον αγιασμό και στην επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για όλα τα τμήματα του συλλόγου, όπου θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Κυριακή (16/10) στις 12:00 το μεσημέρι.

5 ευρώ το εισιτήριο στο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη

Τέλος, σε ότι αφορά το φιλικό παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 15/10/2022 στις 16.30, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στο περίπτερο του ΕΟΤ (12:00-14:00). Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 €. Διάθεση εισιτηρίων θα υπάρξει και το Σάββατο από τις 15:30 το απόγευμα, στην είσοδο του γηπέδου στη θύρα  6.