AO Καβάλα: Ακόμα ένα θετικό δείγμα γραφής, 2-0 την Αλεξανδρούπολη

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Ανθή Καραγιάννη» έδειξε ότι συνεχίζει να βελτιώνεται και επικράτησε με τα τέρματα των Μπαρέττα και Ρουμπιέ

Σαφέστατα δείγματα περαιτέρω βελτίωσης στην εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο έδειξε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της Καβάλας. Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα το «Ανθή Καραγιάννη», στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την επανασπορά του χλοοτάπητα, επικράτησε με 2-0 του FC Αλεξανδρούπολη, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο 1ο ημίχρονο!

Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη εκτός από τα δύο όμορφα γκολ που σημείωσε, είχε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ από την άλλη πλευρά δεν ήταν πολλές οι περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΟΚ έχει φτάσει σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο και ότι μπορεί να μπει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ωστόσο το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε θα γίνει η σέντρα της Γ’ Εθνικής, αυξάνει τον προβληματισμό αναφορικά με τους ρυθμούς που θα πρέπει να ακολουθεί απ’ εδώ και πέρα η προετοιμασία…

Η Καβάλα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του 10ου λεπτό, όταν ο Καρακώστας επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά και ο Μπαρέττας με καρφωτή κεφαλιά γράφει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα σουτ του Ρουμπιέ αποκρούει ο τερματοφύλακας, ενώ λίγο αργότερα ο Καρακώστας επιχειρεί σουτ που φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70’ όταν συνδυάστηκαν ωραία οι Παπαδόπουλος και Μπαρέττας με την μπάλα να καταλήγει στον Ρουμπιέ που την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Pavlov, Ρουμπιές, Γερογιάννης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Καρακώστας. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Παπαποστόλου, Βαφειάδης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός.