Άπαντες παρόντες στον αγιασμό του ΑΟΚ

Όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 16/10 στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα

Ολοι ήταν εκεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας το μεσημέρι της Κυριακής 16/10! Η οικογένεια του ΑΟΚ, με όλα τα τμήματα της, συγκεντρώθηκε για τον αγιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου, ευχήθηκαν να κυλήσουν όλα ομαλά με επιτυχία και υγεία!
Παρουσία λοιπόν των αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μπάσκετ με καρότσι, βόλεϊ, καράτε και στίβου καθώς και των προπονητών και των παραγόντων, ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά.
Το παρών έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Χρήστος Γάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καβάλας (εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο) Γιάννης Προμούσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Γιώργος Πριονίδης καθώς και σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟΚ.

Ο ΑΟΚ ευχαριστεί…

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο ΑΟΚ ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους με την εξής ανακοίνωση: «το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα, ευχαριστεί για την παρουσία αλλά και την έμπρακτη στήριξη των πολιτικών προσώπων οι οποίοι με την βοήθεια τους στηρίζουν το σήμερα και το αύριο του συλλόγου μας».