Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Ξεκίνημα με το… αριστερό για Πάνθηρες και Αστέρα

Την ήττα γνώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες της Καβάλας – Ο Αστέρας στον 3ο όμιλο ηττήθηκε με 34-94 από τον Άρη στα Ποταμούδια και οι Πάνθηρες για τον 4ο όμιλο με 67-60 από το Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη

Με το… αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τη; Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ οι δύο εκπρόσωποι της Καβάλας. Οι Πάνθηρες έχασαν στη Θεσσαλονίκη από το Πανόραμα με 67-60 στον 4ο όμιλο, ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε στην Καβάλα από τον Άρη με 34-94 στον 3ο όμιλο!

Το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του…

Στον αγώνα της νεοφώτιστης ομάδας του Αστέρα κόντρα στον Άρη στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, οι 60 πόντοι διαφορά από το τελικό 34-94 μιλούν από μόνοι τους για την εικόνα της αναμέτρησης. Όπως τονίζεται και στην ανάρτηση του συλλόγου της Καβάλας «η πολύπειρη ομάδα του Άρη μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και σε συνδυασμό με το άγχος της πρεμιέρας των παικτριών μας, έφερε την διαφορά, πολύ γρήγορα, σε διψήφιο αριθμό και έδειξε από νωρίς την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων! Τα κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Ο κόουτς Αϊβαζίδης έδωσε χρόνο και στις μικρότερες αθλήτριες μας! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ομάδας μας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας! Ευχόμαστε στην ομάδα του Άρη καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς»!

«Τρίποντη» ήττα…

Όσον αφορά τους Πάνθηρες, μπορεί να είχαν ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα με το Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη και να προηγήθηκαν έως και 8 πόντους, ωστόσο στο τέλος δεν απέφυγαν την ήττα με 67-70, αφού δεν κατάφεραν να σταματήσουν το περιφερειακό σουτ των γηπεδούχων. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους «στο β’ ημίχρονο παρουσιαστήκαμε νωθρές στην άμυνα και σε συνδυασμό με τα ατομικά λάθη στην επίθεση, βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από το 24ο λεπτό. Το Πανόραμα, που εκμεταλλεύτηκε την εκτελεστική του δεινότητα από τη γραμμή του τριπόντου, κατάφερε να δημιουργήσει ένα προβάδισμα με σερί 12-2 το οποίο σταδιακά αυξανόταν και δεν χάθηκε έως το τέλος του αγώνα. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή και έμπειρη ομάδα του Πανοράματος αλλά και στα δικά μας κορίτσια που κατέθεσαν ό,τι είχαν για να έρθει η πρώτη νίκη μας! Είμαστε σίγουροι πως οι ικανότητες και η διάθεση που δείχνουν στην προπόνηση σύντομα θα φανούν και μέσα στο γήπεδο»!