Νέστος Χρυσούπολης: Ο Κώστας Βασιλακάκης προπονητής, ο Αντώνης Κασδοβασίλης τεχνικός διευθυντής

Ο έμπειρος Κομοτηναίος τεχνικός αναλαμβάνει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική

Τελικά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι Κώστας Βασιλακάκης θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει το Νέστο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επιβεβαιώθηκα πλήρως. Ο έμπειρος Κομοτηναίος τεχνικός, που τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Δράμα, θα οδηγήσει τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του τον Αντώνη Κασδοβασίλη που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο νέος τεχνικός έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλές ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντ. Κασδοβασίλη με τους δυο τους να έχουν συνυπάρξει στη Δόξα Δράμας.

Ο Κώστας Βασιλακάκης προπονητικά (αλλά και ως παίκτης) συνδέθηκε με τη Δόξα Δράμας (7 θητείες, σημείο αναφοράς η άνοδος στη Β΄ Εθνική το 2009) και τον Πανθρακικό (2008, η πρώτη ιστορική άνοδος στην Α΄ Εθνική), ενώ δούλεψε με επιτυχία και σε Πανσερραϊκό (επίσης άνοδο στη Β΄ Εθνική το 2015), Καβάλα (Β΄ Εθνική το 2012) και Προσοτσάνη.

Η ομάδα έχει δηλώθηκε στη Γ’ Εθνική, και θα έχει έδρα το γήπεδο της Νέας Καρβάλης, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο της Χρυσούπολης και πλέον πρέπει να κινηθεί άμεσα για τη συγκρότηση του ρόστερ, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή στο Νέστο υπάρχουν μόλις 3 δελτία ποδοσφαιριστών!