Πάνθηρες Καβάλας: Για την πρώτη φετινή νίκη κόντρα στην Πυλαία

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, θα διεκδικήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό της Καλαμίτσας – Στήριξη στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου

Κυριακή με αγωνιστική δραστηριότητα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων. Πιο συγκεκριμένα, για την δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος του Δ΄ Ομίλου / Α2 Γυναικών Ελλάδος, υποδέχεται στο ΔΑΚ Καλαμίτσας την ΑΕ Πυλαίας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12:30 την Κυριακή 23/10.

Οι 2 ομάδες θέλουν να «ξεχάσουν»’ τον πρώτο τους αγώνα πριν μία εβδομάδα καθώς αμφότερες γνώρισαν την ήττα, η Πυλαία εντός έδρας από τον Πιερικό Αρχέλαο και οι Πάνθηρες εκτός έδρας από το Πανόραμα.

Την περσινή χρονιά οι 2 ομάδες συναντήθηκαν για τον ίδιο θεσμό, με την Πυλαία να πετυχαίνει 2 νίκες και να τερματίζει ψηλότερα στην βαθμολογία. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα με σταθερό κορμό και προπονητικό επιτελείο που στοχεύει και φέτος ψηλά στον όμιλο. Η νεανική και ταλαντούχα Καβάλας καλείται να δείξει και πάλι ανταγωνιστικότητα και ενθουσιασμό ώστε -σε συνδυασμό με την υποστήριξη του Καβαλιώτικου κοινού- να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

«Συμμαχία» με τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ομάδα συνεργάζεται για πολύ καλό σκοπό με τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας και ενημερώνει πως στον αγώνα της την Κυριακή 23/10 θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου διοργανώνοντας δράση ενημέρωσης και ενίσχυσης! Πιο συγκεκριμένα, αντί του καθιερωμένου εισιτηρίου για την είσοδο τους οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενισχύουν τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας. Παράλληλα, θα ενημερωθούν από την Πρόεδρο των Εθελοντών Σταυρούλα Γκουλούση για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου.

Εξ’ άλλου, ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιεί τις καθιερωμένες προληπτικές εξετάσεις σχετικά με τις μαστογραφίες. Καθώς το κράτος δίνει τις μαστογραφίες εντελώς δωρεάν στις γυναίκες που είναι άνω των 50 ετών, ο Σύλλογος φέτος θα δώσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις  για μαστογραφίες σε γυναίκες ηλικίας μέχρι 49 ετών που δεν δικαιούνται δωρεάν εξετάσεις.