ΕΠΣ Καβάλας: Δύσκολα «τρίποντα» για τους γηπεδούχους στην πρεμιέρα

Οι περισσότεροι από τους γηπεδούχους κατάφεραν να πάρουν τις νίκες ύστερα από δυνατές «μάχες» στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος – Διαβάστε τα αποτελέσματα των αγώνων του κυπέλλου με ομάδες της Β’ κατηγορίας

Στους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψαν, επιτέλους, οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας μετά τη λήξη της περιπέτειας με το αθλητικό μητρώο! Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκαν δυνατές αναμετρήσεις τις οποίες παρακολούθησε πολύ κόσμος, μιας και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, με τους περισσότερους γηπεδούχους να παίρνουν (έστω και δύσκολα) τη νίκη.
Στο ντέρμπι της πρεμιέρας που έγινε στις Πηγές, ο Άρης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι 9που έχουν παράπονα από τη διαιτησία) προηγήθηκαν με τον Κυγάη στην αρχή του 2ου μέρους και οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ζαχαρή λίγο πριν το τέλος. Ισόπαλο ήταν και το παιχνίδι της Ν. Περάμου με το Βυζάντιο (2-2). Ο Βρασίδας προηγήθηκε με τον Κοσμίδη στο 1ο μέρος, αλλά στο 2ο ημίχρονο το Κοκκινόχωμα απάντησε με πέναλτι του Βλάχου και πήρε το προβάδισμα με τον Ματσάκο. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν με τον Ελευθεριάδη.
Στον Αγ. Ανδρέα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Χαλκερού, σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 3-1, ενώ στη Θάσο η ΑΕΚ πήρε το «διπλό» από τα Λιμενάρια επικρατώντας με 0-1 με τον Χρυσικό να σημειώνει το «χρυσό» γκολ. Τέλος οι αναμετρήσεις Ακροβούνι – Ποταμιά, Ελευθερές – Θεολόγος και Χρυσοχώρι – Αετός Οφρυνίου ολοκληρώθηκαν με νίκες των γηπεδούχων με το ίδιο σκορ (2-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Πηγές – Ορφέας Ελευθ. 1-1
Ν. Πέραμος – Βυζάντιο 2-2
Άγιος Ανδρέας – Χαλκερό 3-1
Ακροβούνι – Ποταμιά 2-1
Ελευθερές – Θεολόγος 2-1
Χρυσοχώρι – Αετός Οφρυνίου 2-1
Λιμενάρια – ΑΕ Καβάλας 0-1

Η Βαθμολογία

  1. Άγιος Ανδρέας (3-1) 3
  2. Ακροβούνι (2-1) 3
  3. Ελευθερές (2-1) 3
  4. Χρυσοχώρι (2-1) 3
  5. ΑΕ Καβάλας (1-0) 3
  6. Βυζάντιο (2-2) 1
  7. Ορφέας Ελευθ. (1-1) 1
  8. Πηγές (1-1) 1
  9. Ν. Πέραμος (2-2) 1
  10. Ποταμιά (1-2) 0
  11. Θεολόγος (1-2) 0
  12. Αετός Οφρυνίου (1-2) 0
  13. Λιμενάρια (0-1) 0
  14. Χαλκερό (1-3) 0

Η Επόμενη Αγωνιστική

Ελευθερές – Ακροβούνι
Ποταμιάς – Πηγές
Θεολόγος – Βυζάντιο
Ορφέας Ελ. – Αγ. Ανδρέας
Ν. Πέραμος – Αετός Οφρυνίου
Χαλκερό – Λιμενάρια
Χρυσοχώρι –ΑΕ Καβάλας

Ο 1ος Γύρος του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Παράλληλα με την 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας αχθούν και οι αγώνες του 1ου γύρου του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που περιελάμβαναν ομάδες της Β’ κατηγορίας.
Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της ημέρας οι Κρηνίδες με χάτ τρικ των Κωταίδη και Κυριακίδη κέρδισαν τα Αμισιανά με 6-2, ενώ ο Ηρακλής Καβάλας επιβλήθηκε του Αμυγδαλεώνα με 2-0. Ο Πρίνος πήρε την πρόκριση στο Παλαιοχώρι από την τοπική Ένωση πετυχαίνοντας γκολ στην παράταση (2-3) ύστερα από την ισοπαλία 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Με 2-3 κέρδισε και το Αγίασμα στους Φιλίππους την τοπική ομάδα, ενώ στη Ν. Καρβάλη η Ναζιανζός επικράτησε με 2-1 του Ζυγού

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Φίλιπποι – Αγίασμα 2-3
Ν. Καρβάλη – Ζυγός 2-1
Ηρακλής Καβ. – Αμυγδαλεώνας 2-0
Παλαιοχώρι – Πρίνος 2-3 παράταση (κ.α. 2-2)
Κρηνίδες – Αμισιανά 6-2