ΑΟ Καβάλας: «Χ»ωρίς νικητή το φιλικό με τη Δόξα Δράμας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Ανθή Καραγιάννη» - Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μπαρέττα στο 31’ και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Κόντο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής 23/10 στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας κόντρα στη Δόξα Δράμας. Αν και το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σκόραρε μόνο μια φορά στο μέσο του 1ου ημιχρόνου, και δέχτηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση (για φιλικό) ο ΑΟΚ απείλησε με τον Ιορδανίδη στο 25’ και πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με τον Μπαρέττα, το σουτ του οποίου χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε για να ισοφαρίσει και βγήκε στην επίθεση. Ο ΑΟΚ απάντησε με αντεπιθέσεις με κυριότερη του Ρουμπιέ στο 42’ Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 61’ ο Μπαρέττας απείλησε και πάλι την εστία της Δόξας, με τον τερματοφύλακα και τον Φραγγούλη να διώχνουν. Στο 82’ απ’ ευθείας φάουλ του Ιορδανίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπεζυρτζής και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Δόξα ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κοντό, ύστερα από σέντρα του Χατζηκυριάκου.

Οι Συνθέσεις

Καβάλα: Σταθάκης (60’ Παπαποστόλου), Δημητρακούδης (78’ Γιαννακός), Μπατσαράς (78’ Μαγκαφίνης), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσέτης (60’ Πλάμεν), Ρουμπιές (86’ Χωρινός), Γερογιάννης (60’ Βαφειάδης), Ιορδανίδης (86’ Θαλασσινός), Μπαρέττας (70’ Παπαδόπουλος), Καρακώστας (46’ Σαλπιγγίδης).

Δόξα Δράμας: Καράδαης (78’ Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης (60’ Περσίδης), Βάντερσον (37’ Κόντος), Κυριακίδης Σ. (46’ Ντόσης), Φραγκούλης (87’ Στάικος), Μκρτσιάν, Τζελίδης (73’ Χατζηδημητρίου), Μπλιός, Πιτσόλης (75’ Ρούτσης), Πιρές (81’ Κυριακίδης Δ.), Παπαδόπουλος (78’ Χατζηκυριάκου).