ΑΟ Καβάλα-Mundialito: Στο «Ανθή Καραγιάννη» το 3ο Youth Scouting Camp «Next Generation»

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα παρακολουθήσουν ανιχνευτές ταλέντων από την Ελλάδα και την Ιταλία, ανάμεσα τους και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν Λούκα Αντονίνι

Την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και πάρουν μια γεύση από επαγγελματικές προπονήσεις που βασίζονται στην αιχμή της τεχνολογίας του ποδοσφαίρου, θα έχουν όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές βρεθούν το τριήμερο 16 έως 18 Νοεμβρίου στο «Ανθή Καραγιάννη» και συμμετέχουν στο 3ο Youth Scouting Camp «Next Generation», που συνδιοργανώνεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα και την Ακαδημία Mundialito!

Οι δύο Ακαδημίες σε συνεργασία με τον γνωστό Καβαλιώτη μάνατζερ Παναγιώτη Δομουτζόγλου, έχουν προσκαλέσει και θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση ανιχνευτές ταλέντων από ομάδες της Serie A αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος. Στόχος του καμπ, είναι να αποτελέσει ένα σημείο «γνωριμίας» των ανιχνευτών με τα ταλέντα όχι μόνο της περιοχής και της Βορείου Ελλάδος, αλλά και των γειτονικών χωρών μιας και όπως έχει γίνει γνωστό, θα υπάρχουν συμμετοχών παιδιών από τη Βουλγαρία και τη Σερβία!

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους ανιχνευτές ταλέντων θα είναι και 5 από την Ιταλία (εκπροσωπούν συλλόγους της Α’ και Β’ Εθνικής) με πιο γνωστό τον πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν Λούκα Αντονίνι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα: Κωνσταντίνος Τσιμτσίρης – 6979004027 και Αλέξης Δήμου – 6932563551 ή μέσω email: [email protected] [email protected]