ΑΟ Καβάλα: Φιλική ήττα (2-1) στην Αλεξανδρούπολη

Για ακόμα μια φορά η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ πλήρωσε ακριβά τα λάθη στην άμυνας της – Πρώτη συμμετοχή και για τον Καζαντζίδη

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την FC Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Κυριακής (30/10) στην πρωτεύουσα του Έβρου, στη ρεβάνς της αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» πριν από δύο εβδομάδες.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη παρουσίασε το ίδιο σχεδόν πρόσωπο όπως και στην προηγούμενη (φιλική) αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας, όπου είχε μεν τις ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο έμεινε… μ’ αυτές και το πλήρωσε. Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τα φθηνά λάθη στην άμυνα του ΑΟΚ (ειδικά στις φάσεις των γκολ) και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 1ο μέρος, με τον ΑΟΚ να παίρνει το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Καρακώστα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό και φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ. Η Αλεξανδρούπολη απάντησε στο 19’ με τον Καρακασίδη, σε μια φάση που ο διαιτητής ύστερα από τα παράπονα των γηπεδούχων, θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή. Πήρε δε το προβάδισμα στο 43’ με τον Πατσιώρα το οποίο της έδωσε και τη νίκη, μιας και στην επανάληψη ο ΑΟΚ είχε μεν κάποιες καλές στιγμές με τους Μπαρέττα και Καζαντζίδη, αλλά δεν σκόραρε…

Η Καβάλα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Σταθάκη, Καζαντζίδη, Μπατσαρά, Γερογιάννη, Μπιμπισίδη, Κατσέτη, Βαφειάδη, Σαλπιγγίδη, Ιορδανίδη, Ρουμπιέ και Καρακώστα. Στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σιαματάς, Παβλόφ, Δημητρακούδης, Παπαδόπουλος, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Θαλασσινος, Μπαρέττας και Γιαννακός.

Η επιστροφή του Καζαντζίδη στο «καραβάκι» είναι πλέον γεγονός, με τον Καβαλιώτη αμυντικό να αγωνίζεται στην Αλεξανδρούπολη και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα.

 

In this article