Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Ετοιμάζει… ρακέτες για ένα ακόμη διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο

Ο Καβαλιώτης αθλητής του τένις με αμαξίδιο προετοιμάζεται για το Ancient Messene Open, μια μεγάλη διοργάνωση υψηλού ανταγωνισμού και επιπέδου στην οποία θα διαγωνιστούν αθλητές από 15 χώρες

Για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3-6 Νοεμβρίου 2022 ετοιμάζει… ρακέτες ο Καβαλιώτης αθλητής του τένις σε αμαξίδιο, μέλος της Εθνικής Ομάδας και του Συλλόγου ΑμεΑ  «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ», Ντίνος Διαλεκτόπουλος.

Ο Ντίνος έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την προετοιμασία του για να λάβει μέρος σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση υψηλού ανταγωνισμού στην οποία θα διαγωνιστούν 31 αθλητές από 15 χώρες.

Λίγα λόγια για το τουρνουά

Η Αρχαία Μεσσήνη χαρίζει το όνομά της στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία, δίπλα στην Καλαμάτα και στο παραλιακό θέρετρο Buca Beach Resort.

Εφτά γήπεδα αγωνιστικού τένις περιμένουν τους αθλητές από όλον τον κόσμο να συναγωνιστούν και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και τη διαμονή σε έναν φιλόξενο και ιστορικό χώρο.

«Οι άρτιες καιρικές συνθήκες η πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και η ελληνική φιλοξενία αποτελούν εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά και τη φιλοξενία των αθλητών», αναφέρουν οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους.