ΑΟ Καβάλα: Ο capitano Γιάννης Καζαντζίδης επέστρεψε στο σπίτι του

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας, μετά από μια σύντομη παρουσία στη Δόξα Δράμας – Έγινε γνωστός ο τρόπος ανόδου όχι όμως πόσοι θα υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική

Η εξέλιξη που αναμενόταν εδώ και αρκετές ημέρες, όμως καθυστερούσε μέχρι να υπάρξει αποδέσμευση από την προηγούμενη ημέρα, έγινε πραγματικότητα το πρωί της Τετάρτης 2/11 για τον ΑΟΚ. Ο αρχηγός της Γιάννης Καζαντζίδης που στην αρχή της φετινής περιόδου βρέθηκε στη Δόξα Δράμας, επέστρεψε και θα φορά και πάλι τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος. Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του capitano Γιάννη Καζαντζίδη.

Οι συστάσεις για τον Γιάννη είναι περιττές, καθώς αποτελεί μέλος της ΑΟΚτσίδικης οικογένειας εδώ και πολλά χρόνια έχοντας φορέσει μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας. Γιάννη, καλώς επέστρεψες σπίτι σου»!

«Ανεβαίνουν» 4 από τους 5 πρωταθλητές, άγνωστο ακόμα πόσοι «πέφτουν»…

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα πλέον μπορεί να προγραμματίζει τα επόμενα βήματα της, έχοντας ως δεδομένο ότι οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος Όμιλος) θα ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ, ενώ επισημοποιήθηκε και ο αριθμός των ομίλων (5) αλλά και ο τρόπος ανόδου στη Super League 2. Αυτό όμως που δεν έγινε γνωστό πόσοι θα υποβιβάζονται από την τελευταία Εθνική κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα!!! Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει σχετικά: «Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι)».

Κλειδάριθμος στην κλήρωση για ΑΟΚ και Βύρωνα

Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία που θα διεξαχθεί, μιας και εξακολουθεί να υπάρχει η δικαστική εκκρεμότητα του Πανδραμαϊκού, που προσπαθεί να εξασφαλίσει την άνοδο του στη Super League 2, αλλά με λίγες πιθανότητες επιτυχίας. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα που επηρεάζει άμεσα τον 1ο όμιλο (αφού εκεί θα συμμετέχει αν τελικά δεν μπορέσει να προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία) δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κλήρωση. Όποτε και να γίνει αυτή όμως (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τελεσίδικη απόφαση) θα διεξαχθεί με το αίτημα των δύο ομάδων της πόλης της Καβάλας (ΑΟΚ και Βύρωνα) για την ύπαρξη κλειδάριθμου, δεδομένου ότι δεν θέλουν αγωνίζονται ταυτόχρονα εντός έδρας.