ΑΟ Καβάλα: «Βλέπει» το Αγγελοχώρι, ευχαριστεί τους Φούρνους Φελλαχίδη

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» - Ευχαριστίες της διοίκησης προς την επιχείρηση που στηρίζει τη φετινή προσπάθεια

Για το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται η ομάδα της Καβάλας. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ανήκει μεν στην ΕΠΣ Μακεδονίας, ωστόσο δε θα είναι αντίπαλος του ΑΟΚ στον 1ο όμιλο, μιας και τοποθετήθηκε στον 2ο, αφού αγόρασε το ΑΦΜ ομάδας από την Πέλλα.

Στον αγώνα αυτό, ο τεχνικός του ΑΟΚ θα δοκιμάσει το σχήμα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αφού ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωση.

Ευχαριστίες προς τους «Φούρνους Φελλαχίδη»

Εν τω μεταξύ η ομάδα συνεχίζει τα ανοίγματα της προς την αγορά της Καβάλας, αλλά και όχι μόνο και με ανακοινώσεις της ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια της. Στην προκειμένη περίπτωση ευχαρίστησε τους «Φούρνους Φελλαχίδη» για την προσφορά τους στη φετινή προσπάθεια. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Ο Καβάλα, ευχαριστεί θερμά τους «Φούρνους Φελλαχίδη» για την ουσιαστική προσφορά τους, στην φετινή μας προσπάθεια. Μάλιστα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο Καβάλα βρέθηκε σε ένα από τα έξι υποκαταστήματα των «Φούρνων Φελλαχίδη», στην Καβάλα, ώστε να δοκιμάσει από την μεγάλη ποικιλία με νόστιμα και υγιεινά αρτοσκευάσματα που προσφέρονται καθημερινά στον Καβαλιώτη καταναλωτή. Οι «Φούρνοι Φελλαχίδη» μέσω αυτής της κίνησης, εκφράζουν την πραγματική και ουσιώδη στήριξη τους στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο».