ΑΟ Καβάλα: Νέα φανέλα, νέα αρχή, νέα προσπάθεια [φωτογραφίες]

Η ομάδα παρουσίασε τις νέες φανέλες και τους χορηγούς της για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρουσία πολύ κόσμου στο Ν18 Downtown Coffee Bar

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο ΑΟΚ παρουσίασε τις νέες του φανέλες, στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Ν18 Downtown Coffee Bar, το βράδυ της Πέμπτης 3/11, μαζί με τους δύο μεγάλους χορηγούς της.
Σ’ αυτό το πρώτο κάλεσμα στο κέντρο της Καβάλας ήταν όλοι εκεί. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα και η τεχνική ηγεσία μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου, όπως επίσης πολύς κόσμος, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της Καβάλας, οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί (Γαλάζιοι Αργοναύτες και Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας).
Εκεί ήταν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης. Τον Δήμο Καβάλας εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Βακιρτζής, Απόστολος Μουμτσάκης και Γιάννης Προμούσας. Το παρών έδωσε η ΕΠΣ Καβάλας με τον πρόεδρο της Γιώργο Πριονίδη και αρκετοί από τους επιχειρηματίες που στηρίζουν φέτος την προσπάθεια της ομάδας.

«Η παρουσία όλων σας μας έδωσε δύναμη για να συνεχίσουμε…»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΚ μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και έκανε ιδιαίτερη μνεία στους δύο μεγάλους χορηγούς του συλλόγου την εταιρεία Solarius και τα Αρτοζαχαροπλαστεία Σκλαρής. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που γεμίσατε απόψε το “Cafe-Bar No 18”. Τα πολιτικά πρόσωπα, τους εκπροσώπους φορέων αλλά και τον απλό φίλαθλο κόσμο, με την παρουσία σας και την ανιδιοτελή αγάπη σας μας δώσατε την δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο. Φυσικά θα ήταν αδύνατον να μην εκφράσουμε την χαρά μας για τους δύο μεγάλους χορηγούς της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, την εταιρεία Solarius και τα Αρτοζαχαροπλαστεία Σκλαρής οι οποίοι έδωσαν το παρών στην αποψινή εκδήλωση καθώς αποτελούν ενεργά μέλη στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ».