ΑΟ Καβάλα: Ήττα (1-2) από το Αγγελοχώρι στη γενική δοκιμή [φωτογραφίες]

Μέτρια εμφάνιση στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων για τη Γ’ Εθνική  

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα της Καβάλας, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εικόνα του συγκροτήματος του Γιώργου Αγγελίδη δεν ήταν αυτή που άρμοζε σε μια ομάδα που είναι έτοιμη για επίσημες υποχρεώσεις, μιας και της έλλειψε η φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια δεν πίεσε την αντίπαλη εστία και δε δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο όταν δέχτηκε το 2ο γκολ στο 65ο λεπτό, «πήρε μπρος η μηχανή», ωστόσο και πάλι η ομάδα έμεινε με την προσπάθεια…

Απ’ την άλλη ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο, που έκανε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό και πίεζε (ορισμένες φορές και υπέρ του… δέοντος), γεγονός που τον έφερε αρκετές στιγμές με αξιώσεις στα καρέ της Καβάλας.

Φάσεις και γκολ

  • Στο 6ο λεπτό ο Καρακώστας «κόβει» από τα πλάγια στον Μπαρέτα, το πλασέ του οποίου έφυγε πολύ άουτ.
  • Το 0-1 γίνεται στο 14ο λεπτό όταν ο Κατσιάκης, βρήκε απροετοίμαστο στην εστία του τον Παπαποστόλου και με δυνατό σουτ βρήκε στόχο.
  • 15′ Ο Κατσιάκης εκμεταλλευόμενος κενό στα μετόπισθεν εξαπέλυσε συρτό δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαποστόλου για το 0-1.
  • Στο 17’ ο Μπαρέττας γίνεται αναγκαστική αλλαγή με τον Ιορδανίδη, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Θεοδωρίδη.
  • Στο 38’ ο ΑΟΚ ισοφαρίζει με εύστοχο πέναλτι του Ιορδανίδη, που κέρδισε ο Καρακώστας από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.
  • Το Αγγελοχώρι έκανε το 1-2, σε φάση διαρκείας στο 63’, με τον Σιαματά να αποκρούει σουτ του Θεοδωρίδη και στην επαναφορά ο Κιολτζόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
  • Στο 85’ ο Ιορδανίδης δέχτηκε πάσα μέσα στην περιοχή από τον Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας.

Οι συνθέσεις

Καβάλα: Παπαποστόλου, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσέτης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας (λτ 20’ Ιορδανίδης), Ρουμπιές, Καρακώστας.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαποστόλου, Βαφειάδης, Παβλόφ και Παπαδόπουλος.
Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Παπαδόπουλος, Σολωμονίδης (57′ Κιουλτζόπουλος), Νικολαΐδης, Πολυζάς, Ιωσηφίδης, Νικολιτσάς Γ., Νικολιτσάς Σ., Λόιτς (67′ Φροσύνης), Μετάι (88′ Μουρατίδης), Κατσιάκης (57′ Πορτοκάλας), Θεοδωρίδης.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και Κιουλτζόπουλο, Φροσύνης, Μουρατίδης και Πορτοκαλάς.