«Σκοράρισμα» στο γήπεδο της ευαισθησίας: Ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο του ΝΑΣ ΑμεΑ ΑΟ Καβάλας

Στην έκκληση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη για οικονομική ενίσχυση της ομάδας ανταποκρίθηκαν ήδη δύο εταιρίες από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής

Στην έκκληση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για οικονομική ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο του ΝΑΣ ΑμεΑ ΑΟ Καβάλας από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, ανταποκρίθηκαν ήδη δύο εταιρείες: Η «Λιπάσματα Καβάλας LTD» και το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022, στο γραφείο του Δημάρχου, ο γενικός διευθυντής της «Λιπάσματα Καβάλας LTD», Αλέξανδρος Γιαννίκος, παρέδωσε στον εκπρόσωπο της ομάδας, Τάσο Βυζικίδη, επιταγή 3.000 ευρώ.

Ευχαριστώντας ο Δήμαρχος, τόνισε ότι η χειρονομία της επιχείρησης έχει ιδιαίτερη αξία, διότι, «οφείλω να πω πως ζούμε σε μια εποχή, που δεν υπάρχουν πολλοί ευεργέτες».

Ο κ. Γιαννίκος δήλωσε ότι η επιχείρηση που διευθύνει είναι «πάντα δίπλα σε δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και βοηθάμε έμπρακτα».

Τέλος, ο κ. Βυζικίδης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρέμβασή του και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, υπογράμμισε πως τέτοιες ενέργειες βοηθούν τα άτομα με κινητικές αναπηρίες να ενταχθούν στην κοινωνία, ότι αποτελούν οικονομική ανάσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν έξοδα μετακινήσεων της ομάδας, μισθοδοσίας προπονητών και αγοράς αθλητικού εξοπλισμού.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» ανταποκρίθηκε με το ποσό των 500 ευρώ, που μεταφράζεται σε 25 επιταγές των 20 ευρώ.

Ο Δήμος έχει απευθυνθεί και σε άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και αναμένει τις απαντήσεις τους.