Ο ΑΟ Καβάλα «παίζει μπάλα» στο σπίτι σου!

Από φέτος οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά-διαδικτυακά, με ένα ελάχιστο τίμημα, τους εντός έδρας αγώνες της – Διαβάστε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής  

Ετοιμος για την εκκίνηση του «μαραθωνίου» στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι ο ΑΟΚ που την Κυριακή στις 16.00 θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Άρη Αβάτου για την 1η αγωνιστική της τελευταίας Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και συνεπώς θα παρουσιαστεί με πλήρη σύνθεση στην πρεμιέρα έχοντας ως στόχο να μπει με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Σ’ αυτόν τον πρώτο αγώνα της «νέας εποχής» για το «καραβάκι», η ομάδα θέλει να έχει τη στήριξη των φιλάθλων στην εξέδρα. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 10/11 στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου (πρώην ΕΟΤ) απέναντι από την Πλατείας Ελευθερίας). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 € (κανονικό), 5 € (άνεργοι/γυναίκες/φοιτητές), ενώ δωρεάν μπορούν να παρακολουθούν πο οι μαθητές έως 16 ετών και ΑΜΕΑ (στην κάρτα ανεργίας απαραίτητη είναι η προσκόμιση βεβαίωσης χρόνου ανεργίας).

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων

Από φέτος, για πρώτη φορά, ο ΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο ή βρίσκονται εκτός Καβάλας, να παρακολουθήσουν ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες, μέσω διαδικτύου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «θέλεις να μάθεις πως θα παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα; Μη χάνεις λεπτό!

Φέτος όλοι οι εντός έδρας αγώνες των «αργοναυτών» για την Γ’ Εθνική θα καλυφθούν αποκλειστικά ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι της ομάδας στο Facebook.

Απόκτησε τώρα πρόσβαση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να μάθεις τι χρειάζεται να κάνεις για να παρακολουθήσεις την Κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Άρη Αβάτου, με μόλις 5 ευρώ! https://forms.gle/QzDPfxHaVoQ1PVZk8

Η περίοδος δυνατότητας εγγραφής ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής στις 23:59».

Κλήρωση φανέλας στο ημίχρονο

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι από φέτος η ομάδα θα διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς για να είναι κοντά με τους φιλάθλους της. Έτσι την Κυριακή ο ΑΟΚ θα χαρίζει μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας, σε όσους μπουν στη σχετική κλήρωση! Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να κάνουν like στη φωτογραφία και ένα σχόλιο από κάτω, από τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο fb. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του Κυριακάτικου αγώνα ενώ η παρουσία των ενδιαφερόμενων κρίνεται απαραίτητη για να παραλάβουν το δώρο τους!

Ντέρμπι παντού…

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας ξεχωρίζει το ντέρμπι της Καβάλας που θα διεξαχθεί στο Ορφάνι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Βύρωνα Καβάλας. Την ίδια ώρα ο Νέστος θα βρίσκεται στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ορφέα, μιας και ζήτησε να ξεκινήσει με εκτός έδρας αναμέτρηση την σαιζόν. Στην Κομοτηνή θα γίνει ακόμα μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη, όπως επίσης και στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Θερμαϊκού και Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσουν στις 16.00, έχει ως εξής:

Καμπανιακός – Παραλίμνιο
Καβάλα – Άρης Αβάτου
Θερμαϊκός – Αγροτικός Αστέρας
Ν. Μηχανιώνα – Δόξα Δράμας
Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη
ΜΑ Ορφανίου – Βύρωνας
Ορφέας Ξάνθης – Νέστος
Ρεπό ο Πανδραμαϊκος