ΑΟ Καβάλα: Με το δεξί στο πρωτάθλημα! 3-0 τον Άρη Αβάτου

Με γκολ των Σαλπιγγίδη, Καζαντζίδη και Ρουμπιέ η ομάδα πήρε δίκαια τη νίκη στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα της Καβάλας! Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη επικράτησε στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Άρη Αβάτου με 3-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο 2ο ημίχρονο, οπότε και πέτυχε και τα 3 γκολ.

Ο ΑΟΚ ήταν ανώτερος από τους φιλοξενούμενους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζοντας τους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν περισσότερο σε παθητικό ρόλο, προστατεύοντας την άμυνα τους και προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Σε μια περίπτωση μάλιστα στο 1ο μέρος θα μπορούσαν να σκοράρουν (η μπάλα «κόπηκε» πάνω στην τελική γραμμή), ωστόσο η γενική εικόνα είναι ότι η Καβάλα ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια το «τρίποντο».

Το 1-0 έγινε στο 53ο με κεφαλιά από τον νεοεισελθόντα Σαλπιγγίδη. Το γκολ αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα, που έγινε πιο ανοιχτό. Στο τελευταίο 10λεπτο η νίκη «κλείδωσε» με τα γκολ των Καζαντζίδη (με διπλή προσπάθεια) στο 81’ και του Ρουμπιέ στο 83’ με πλασέ. Το τελικό σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις, αν ο Καρά Ισμαήλ δεν απέκρουε πέναλτι του Βαφειάδη στις καθυστερήσεις, και αν ο Σαλπιγγίδης δεν αστοχούσε σε κενή εστία λίγο αργότερα.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (70’ Γερογιάννης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (46’ Σαλπιγγίδης), Κατσέτης (46’ Βαφειάδης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης (83’ Παπαδόπουλος), Μπαρέττας (90’ Παβλόφ).
Άρης Αβάτου: Καρά Ισμαήλ, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς, Χασάνογλου (46’ Κοτόπουλος, 80’Θεοδωρόπουλος), Λεωντσάκος,  Βασιλάκης,  Αναστασιάδης, Γκαρνέτας (68’ Κοντογιαννίδης), Μουξιός, Τσάπαρης, Αγροκώστας (33’Παπαχρήστου).