Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Δίκαιη ήττα για τους Πάνθηρες, σπουδαία νίκη για τον Αστέρα

Οι Πάνθηρες ηττήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 64-46, ενώ ο Αστέρας κέρδισε στα Ποταμούδια τον ΣΚ Ιωαννίνων 50-42

Μια νίκη και μια ήττα ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας των δύο ομάδων της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι Πάνθηρες έχασαν στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 64-46, ενώ ο Αστέρας κέρδισε στα Ποταμούδια τον ΣΚ Ιωαννίνων με 50-42.

Πολλά λάθη στο 2ο ημίχρονο

Στη Θεσσαλονίκη οι Πάνθηρες έχασαν στο ντέρμπι του ομίλου από τον Ηρακλή με σκορ 64 – 46. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις πολύ δυνατές μονομαχίες στην άμυνα, με πολλά φάουλ να έχουν σφυριχτεί και ακόμα περισσότερα να μην έχουν σφυριχτεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Αν και οι Πετρουσέφσκα και Τριανταφύλλου φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ, η επίθεση λειτούργησε σωστά και οι πόντοι μοιράστηκαν στην περιφέρεια. Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας δεν εμφανίστηκε καθόλου συγκεντρωμένη και το πλάνο του παιχνιδιού χάλασε ολοκληρωτικά με πολλά λάθη και βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Δίκαιη νίκη του Ηρακλή και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πολλούς φίλους του μπάσκετ να παρακολουθούν τον αγώνα.

Στην επανάληψη πάτησε… γκάζι

Στο κλειστό των Ποταμουδίων ο Αστέρας επικράτησε με 50-42 του ΣΚ Ιωαννίνων!! Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο όποιον βρέθηκε στο γήπεδο! Ο Αστέρας παίζοντας καταπληκτική άμυνα κράτησε στους 21 πόντους την αντίπαλη ομάδα στο ημίχρονο! Αλλά τόσο η αστοχία όσο και κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση δε του επέτρεψε να είναι μπροστά στο σκορ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 15-21!!! Τα κορίτσια του Δημήτρη Αιβαζιδη στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ και με επιμέρους σκορ 18-4 βρέθηκαν με 8 πόντους μπροστά! Το ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο και έτσι ήρθε το 50-42! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που στην κυριολεξία δίνουν και την ψυχή τους μέσα στο παρκέ και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για ακόμη μία φορά ήταν Συγκλονιστικός! Αστέρας Καβάλας (Αϊβαζίδης-Δημητριάδης): Γενημαχαλέλη , Φραγκάκη 5(1), Βλαστού, Μιχαηλίδου, Καραγεωργίου , Ιωακειμίδου 2, Τσίλι 6, Γαϊτάνη 23(3), Ζορμπαλά 11, Αντριέφσκα, Παπανικολάου, Λαλλα 3!