ΑΟ Καβάλα: Live streaming ο αγώνας με τη Δόξα στη Δράμα

Οι φίλαθλοι της ομάδας που δε θα βρεθούν στο πλευρό της στο γειτονικό ντέρμπι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσω του διαδικτυακού καναλιού InSports.tv καταβάλλοντας 5 ευρώ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση της Καβάλας με τη Δόξα στη Δράμα, το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου, θα έχουν οι φίλοι του ΑΟΚ που θα επιλέξουν να μην βρεθούν στο γήπεδο της γειτονικής πόλης.

Όπως ακριβώς έχει κάνει ο ΑΟΚ για τους φίλους του που δεν μπορούν να βρεθούν στο «Ανθή Καραγιάννη» για να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια (σ. σ. η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου, έστω και με αρκετά προβλήματα), έτσι και η Δόξα έχει φροντίσει για τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη των δικών της εντός έδρας αναμετρήσεων μέσω διαδικτύου με ένα πολύ μικρό αντίτιμο. Έτσι το ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα και Καβάλα θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming, αποκλειστικά από την συχνότητα του διαδικτυακού καναλιού InSports.tv και την μετάδοση θα επιμεληθεί η εταιρεία παραγωγών AFA Stream.

Οδηγίες από την Insports.tv για να δείτε το παιχνίδι:

Για να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Δόξα Δράμας – Καβάλα με κόστος παρακολούθησης 5 ευρώ, μέσω του συνδρομητικού καναλιού Insports.tv ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα .

  1. Επισκεφθείτε το InSports.tv
  2. Δημιουργήστε το δικό σας Profile πατώντας στην επιλογή Registration (εγγραφή).
  3. Συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό της επιλογής σας στα κενά και πατήστε την επιλογή register (αφού πρώτα αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις).
  4. Ανατρέξτε στα προσωπικά σας email καθώς θα σας έχει αποσταλεί από την εταιρεία ένα email – επιβεβαίωσης. ( παρακαλούμε πολύ ελέγξετε τον φάκελο spam εάν δεν έχετε λάβει αυτό το email).
  5. Πατήστε την επιλογή Go Back και συμπληρώστε το κενά με τους υπάρχον κωδικούς σας και πατήστε το κουμπί Sign in .
  6. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να δείτε.
  7. Επιλέξτε την επιλογή Pay per View και προσθέστε στα στοιχεία σας.

*Είστε πλέον μέλος της πλατφόρμας μας και μπορείτε να δείτε αγώνες μέσα από την πλατφόρμα Live streaming του  InSports.tv