ΑΟ Καβάλα: Πήρε το «Χ» στη Δράμα από τη Δόξα

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι με την Καβάλα να απαντάει στο γκολ που δέχτηκε στην αρχή του αγώνα με «κεραυνό» του Καζαντζίδη

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στη Δράμα ανάμεσα στη Δόξα και τον ΑΟ Καβάλα. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα όταν δέχτηκε γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, αντέδρασε και κατάφερε να απαντήσει, ενώ αν ήταν πιο τυχερό θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμα και την ανατροπή. Όπως εξελίχθηκε όμως η αναμέτρηση και με την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε στο 2ο μέρος, με αποτέλεσμα να «βαρύνει» ο αγωνιστικός χώρος, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

Ο ΑΟΚ είχε στο πλευρό του αρκετούς ηρωικούς φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό του και τον χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ

– Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Περσίδη, ενώ είχε και ευκαιρία να σκοράρει μόλις στο 1ο με τον Πιρές.
– Μετά το γκολ η Καβάλα βγήκε στην επίθεση και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 17’ όταν ο Σαλπιγγίδης σημάδεψε το δοκάρι μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ.
– Ότι δεν πέτυχε αυτός όμως, το κατάφερε ο Καζαντζίδης στο 30’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
– Στην επανάληψη, η Δόξα προσπάθησε και πάλι να αιφνιδιάσει με κεφαλιά του Φραγκούλη που αποκρούστηκε από τον Σταθάκη, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, μετά κυρίως και από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και έστειλε τους φιλάθλους κάτω από τις κερκίδες.

Οι Συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης (63’ Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης, Ντόσης (79’ Κυριακίδης), Φραγγούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Περσίδης (63’ Πιτσιόλης), Κόντος (79’ Χατζηδημητρίου), Παπαδόπουλος, Μπλιός, Πιρές.
Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης (63’ Κατσέτης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Βαφειάδης, Ιορδανίδης (74’ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας (63’ Καρακώστας), Ρουμπιές.