Ο ΓΣ Ελευθερούπολης στηρίζει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου με την οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον προπονητή της και την τεχνική ηγεσία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης – Τηλεοπτικό το ντέρμπι με την Καβάλα BC

Αντιδρώντας στις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την 4η σερί ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Elite League, ότι επίκειται αλλαγή στη θέση της τεχνικής ηγεσίας, η διοίκηση του ΓΣ Ελευθερούπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι εξακολουθεί να στηρίζει τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι αν απαιτηθεί θα γίνουν κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενώ δηλώνεται η σιγουριά του ΔΣ ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το ΔΣ του ΓΣΕ ανακοινώνει ότι στηρίζει τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, όπως επίσης και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Αν κριθεί σκόπιμο στο επόμενο χρονικό διάστημα, τότε ο σύλλογος θα προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βρει τα πατήματα της και θα επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα».

Τηλεοπτικό το ντέρμπι Καβάλα BC-ΓΣ Ελευθερούπολης

Εν τω μεταξύ το επικείμενο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Καβάλας ανάμεσα στην Καβάλα BC και τον ΓΣΕ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δε βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Έτσι αποφασίστηκε να μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά και όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις «μετατέθηκε» από το Σάββατο 26/11 στην Κυριακή 27 του μηνός στις 15.00. Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

«Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης, ο αγώνας ΕΚ Καβάλας – ΓΣ Ελευθερούπολης για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν αντί 26/11/22 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 27/11/2022 και ώρα 15.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου».