ΑΟ Καβάλα: Έρχονται οι νέες φανέλες για τους φιλάθλους

Ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει ότι οι νέες εμφανίσεις, που παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από έναν περίπου μήνα, θα είναι διαθέσιμες σ’ αυτούς που τις παρήγγειλαν από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Ο ΑΟ Καβάλα με ανακοίνωση του ενημερώνει πως οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι έχουν παραγγείλει την νέα εμφάνιση της ομάδας μας της σεζόν 2022-23, θα μπορέσουν να την παραλάβουν από την επόμενη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, από το περίπτερο του ΕΟΤ έναντι της Πλατείας Ελευθερίας (12:00-14:00). Ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εμφανίσεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σε περίπτωση που η παραλαβή δε πραγματοποιηθεί εκείνο το τριήμερο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Social Media (Facebook / Instagram).

Ισχυρός ΑΟΚ σημαίνει ισχυρός Ερασιτέχνης ΑΟΚ

Εν τω μεταξύ ο ΑΟΚ αισθάνεται αρχικά την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που είναι εγγεγραμμένα μέλη στον Ερασιτέχνη, ενισχύοντας την προσπάθεια μας για έναν ισχυρό σύλλογο με πολλά τμήματα που καλύπτουν ένα μεγάλο αθλητικό εύρος.

«Με τη στήριξη όλων σας θα συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις, που επηρεάζουν κατά περιόδους τον σύλλογο μας και θα συνεχίσουμε να ζούμε τον ΑΟΚ ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να εγγραφεί/επανεγγραφεί στον Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα ώστε να δίνουμε πάντα ραντεβού στα γήπεδα, δίπλα στην ομάδα μας! Πάντα δίπλα στην ιστορική “Αργώ”!!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να εγγραφείτε ως μέλη του ΑΟΚ. [email protected]» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.