Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν και παρόν του στίβου της Καβάλας

Η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού «Τάκης Χατζηγρηγορίου», φιλοξενείται στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη ο οποίος ήταν γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου», ο οποίος διοργανώνει την έκθεση σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι το πρωί (10.00 έως 13.00) και απόγευμα (18.00 με 21.00) και σ’ αυτήν παρουσιάζεται πλούσιο (κυρίως) φωτογραφικό υλικό από μεγάλες διοργανώσεις του στίβου στην Καβάλα αλλά και από αθλητές του χώρου που διακρίθηκαν σε τοπικό, πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο.

«Σας προσκαλούμε στην έκθεση φωτογραφίας του κλασσικού αθλητισμού τού Νομού Καβάλας 1906-2022, για να δείτε τους προγόνους σας που είχαν διαπρέψει, τον εαυτό σας και τους συναθλητές σας, τις νέες  αθλήτριες και τους νέους αθλητές που μας κάνουν  περήφανους. Προσκαλούμε εσάς που αγαπάτε τον αθλητισμό» αναφέρει η πρόσκληση του Συλλόγου.