Διέπρεψε ο Γυμναστικός Όμιλος Καβάλας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στη Σόφια

4η θέση στο ομαδικό και 5η θέση στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο-Στόχος η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, με τον Όμιλο να ζητάει τη στήριξη του Δήμου και της Ομοσπονδίας

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στη Σόφια τελείωσε η αγωνιστική χρονιά του 2022 για τον Γυμναστικό Όμιλο Καβάλας. Με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, με ελλιπή προετοιμασία και ανεπαρκείς συνθήκες ήρθε ένα αποτέλεσμα μέσα από δουλειά και πίστη, πέρα από κάθε προσδοκία, με την 4η θέση στο ομαδικό και 5η θέση στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο μαζί με τον αθλητή του Ομίλου, Νίκο Σαββίδη.

Παράλληλα, η Ελλάδα έδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της το «παρών» σε δύο τελικούς σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με την παρουσία και συμβολή και του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας.

«Μετά από πολλά χρόνια πορείας και αμέτρητες ώρες μέσα στο γυμναστήριο, από καθαρή αγάπη για το άθλημα, η φετινή χρονιά ήταν ένα σημείο καμπής με πολλούς προβληματισμούς, λόγω των γενικότερων συνθηκών. Ευελπιστούμε σε καλύτερες συνθήκες προπόνησης και ζητάμε τη στήριξη του Δήμου, αλλά και της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να είμαστε παρόντες στα παγκόσμια κύπελλα τραμπολίνο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι», αναφέρει ο προπονητής του Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας, Γιάννης Πεξαράς.