«Μέγας» ο ΑΟ Καβάλα, συνέτριψε 6-0 το Ορφάνι

Καταιγιστική η ομάδα της Καβάλας συνέτριψε το Ορφάνι, που δεν προέβαλε καμία αντίσταση, και συνέχισε το επιτυχημένο σερί - Χατ-τρικ από τον Χρήστο Καρακώστα

Mια από τις μεγαλύτερες σε έκταση, αλλά και τις πιο εύκολες, νίκες των τελευταίων ετών σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας που επιβλήθηκε με 6-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το τελικό σκορ περιγράφει σε μεγάλο ποσοστό την εικόνα της αναμέτρησης με τους παίκτες του Γιώργου Αγγελίδη να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν είναι υπερβολή αν τονιστεί ότι κάνει φορά που ο ΑΟΚ πλησίαζε στα καρέ των φιλοξενούμενων… «μύριζε» γκολ μιας και οι αδυναμίες του Ορφανίου ήταν φανερές. Η αδυναμία μάλιστα του Μέγα Αλέξανδρου σε όλες τις γραμμές ήταν κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των φιλοξενούμενων δεν κάθισε ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας, μιας και ήταν τιμωρημένος.

Φάσεις και γκολ

– Στο 3ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Καρακώστας έκανε το 1-0, παρά την προσπάθεια του Σιώμου.
– Το 2-0 γίνεται στο 17ο λεπτό, όταν ο διαιτητής καταλόγισε αυστηρότατο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιορδανίδης, ο οποίος στο 19’ κάνει και το 3-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Καρακώστα, με την άμυνα του Ορφανίου απλά να… παρακολουθεί!!!
– Η πρώτη καλή στιγμή του Ορφανίου ήρθε στο 23ο λεπτό με πλασέ του Θεοδωρίδη από πλάγια, με τον Σταθάκη να διώχνει τη μπάλα.
– Στο 37’ σουτ του Μπαρέττα από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο Σιώμος, αλλά στο 43’ δεν έκανε το ίδιο σε πλασέ του Καρακώστα, μετά από πάσα του Μπαρέττα, μετά από αντεπίθεση από πλάγια.
– Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους (49’) έγινε το 5-0 με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 63΄ ο Καρακώστας κάνει χατ-τρικ και γράφει από κοντά το 6-0

Οι Συνθέσεις

Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (56’ Μανίσογλου), Μπατσαράς, Παβλόφ, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (56’ Κατσέτης), Καρακώστας, Βαφειάδης (56’ Πετράκης), Σαλπιγγίδης (46’ Παπαδόπουλος), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46’ Ρουμπιές).
ΜΑ Ορφανίου: Σιώμος, Μπιλιμπάσι, Λαράς, Μάρκο, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντούσας, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Ανδρεανίδης, Σούλτσε. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αφεντουλίδης, Μηλιάδης, Ανδρέαδης, Ιορδανίδης και Πότσι.