Α2 Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Ροζ φύλλο αγώνα για Αστέρα και Πάνθηρες

Ο Αστέρας κέρδισε στο κλειστό των Ποταμουδίων τον Λασσάνη Κοζάνης με 64-53 και οι Πάνθηρες επιβλήθηκαν της Ασπίδας στην Ξάνθη με 76-61

Νικηφόρα ήταν η παρουσία των δύο γυναικείων ομάδων μπάσκετ της Καβάλας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Στον 3ο όμιλο ο Αστέρας επικράτησε του Λασσάνη Κοζάνης με 64-53, ενώ στον 4ο όμιλο οι Πάνθηρες κέρδισαν στη Ξάνθη την Ασπίδα με 76-61.

Ντεμπούτο της Σταμπουλίδου, έκπληξη στην Γαϊτάνη

Στο κλειστό των Ποταμουδίων ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και επέβαλαν το ρυθμό του! Τα κορίτσια του Δημήτρη Αϊβαζίδη έφεραν από νωρίς την διαφορά σε διψήφιο αριθμό και του έδωσαν την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλα τις παίκτριες! Αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν το ντεμπούτο άλλης μιας νεάνιδας στο πρωτάθλημα της Α2,της Ηλέκτρας Κονταρίνη, η πρώτη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Μυρτώς Σταμπουλιδου καθώς και η έκπληξη που επιφύλαξαν τα κορίτσια για τα γενέθλια της Ελευθερίας Γαϊτάνη! Ο σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ καλή τους εμφάνιση και ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας μας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα της!
Αστέρας Καβάλας (Αϊβαζίδης-Δημητριάδης): Γενημαχαλέλη, Φραγκάκη 7(1),  Καραγεωργίου 2, Ιωακειμίδου 6, Τσίλι, Γαϊτάνη 26(4) , Ζορμπαλά 4 , Κονταρίνη, Μιχαηλίδου Φ., Σταμπουλίδου 9, Βλαστού 4, Μιχαηλίδου Μ. 6.

Οι Πάνθηρες έκαναν το χρέος τους…

Στο κλειστό του Εύμοιρου στην Ξάνθη, οι Πάνθηρες έκαναν το χρέος τους καθώς επιβλήθηκαν της γειτονικής Ασπίδας Ξάνθης με σκορ 61-76. Με εξαίρεση το Γ’ δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχες βρήκαν πολλές επιθετικές λύσεις από την περιφέρεια με πρωταγωνίστρια την Μπουτσούκη (23π, 6 τρίποντα), η ομάδα της Καβάλας ήταν συγκεντρωμένη στο προπονητικό πλάνο και δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην κλειστή και δυνατή άμυνα της Ασπίδας. Παναγιωτίδου με 15(3), Γιαχολάρη με 14(4), Τριανταφύλλου με 14 και Λυκάκη με 12 οι πρώτες σκόρερ για την ομάδα.